Scholes: Helyre fog állni a United

A Manchester United legendája Paul Scholes magabiztos, hogy a Vörös Ördögök hamarosan kilábalnak a jelenlegi kiábrándító formájukból, és úgy gondolja, hogy a sérült játékosok visszatérése segíteni fog a feljebb lépésben.


Amíg Scholes az Egyesült Államokban népszerûsítette az Aon által szponzorált 2014-es felkészülési túrát, addig egy MUTV-nek adott interjúban elmondta a véleményét, ami szerint "ez egy õrült szezon volt a sérüléseket illetõen" és ez megbénította David Moyes-t, illetve azt is kifejtette, hogy amint teljes lesz a keret, a United ismét tarolni fog.

 
"Nem hiszem, hogy a menedzser lenne a felelõs azért, hogy ennyi sérüléssel kell megbírkóznia. A szezon nagy részében Rooney és van Persie hiányzott - õk a legjobb csatárok közé tartoznak a világon, és bármelyik csapat megérezné a hiányukat" - mondta az egykori középpályás.
 
"Amikor végre ismét lehetett rájuk számítani, akkor hirtelen négy olyan csatár állt a rendelkezésünkre akik nem voltak teljesen fittek. Õrületes szezon volt ez eddig a sérüléseket illetõen. Remélhetõleg egy kicsit szerencsésebbek leszünk a sérülésekkel, és biztos vagyok benne, hogy amint mindenki egészséges lesz, elfogunk indulni felfelé a tabellán."
 
Az interjú közben Scholes visszaemlékezett egy pár olyan alkalomra amikor rosszul ment a csapatnak még az Õ idejében, és ragaszkodik ahhoz, hogy a játékosok tudják mi kell ahhoz, hogy felálljanak egy ilyen rossz sorozat után.
 
 
"Mindig fel fogunk állni egy ehhez hasonló rossz sorozat után. Volt már rosszabb idõszakunk is" - folytatta. "Volt egy olyan idõszakunk amikor három évig nem nyertünk bajnokságot, ami katasztrófa volt egy ekkora klub számára - a mostani helyzet semmi ahhoz képest. Amint a menedzser megszerzi a saját játékosait, felépülnek a védõk, valamint ahogy Rooney és van Persie ismét szárnyalni fog, biztos, hogy rendben leszünk."
 
Scholes is csak áradozni tudott egykori csapattársáról, Darren Fletcherrõl, aki az ünnepi idõszakban tért vissza a betegségével vívott hosszú csata után.
 
"Nagyszerû újra látni azok után, hogy milyen iszonyatos dolgon ment keresztül" - mondta Scholes. "Ez mindent elmond róla. Õ egy kitartó ember. Lehet látni rajta amikor játszik, hogy mennyire harcos. Az elmúlt években rengeteget kellett harcolnia és nagyon nagy elszántságot kellett tanúsítania ahhoz, hogy visszatérjen."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!