Kagawáék kikaptak Elefántcsontparttól

A Manchester United középpályása, Shinji Kagawa nagy csalódást élt meg szombat este, hiszen Elefántcsontpast két perc alatt két gólt szerezve 2-1-re legyõzte Japánt.


Kagawa a kezdõcsapatban kapott helyet és úgy tûnt, sikerül bebiztosítaniuk egy fontos gyõzelmet, hiszen Keisuke Honda lenyûgözõ gólt szerzett már a 16. percben. Ráadásul az afrikaiak sorra hagyták ki helyzeteiket, a három pont közel volt már Japán számára.

 

Azonban Didier Droga beállássa mindent megváltoztatott, és Elefántcsontpart fordítani tudott. Az egyenlítés Wilfried Bony nevéhez fûzõdik, aki a 64. percben Serge Aurier beadását értékesítette. Csupán 98 másodperc telt el, és már vereségre álltak Kagawáék. Aurier beadását ezúttal a korábbi Arsenal-játékos, Gervinho juttatta kapuba.

 

A vereség miatt Japán csoportja harmadik helyén áll egy kör után, Elefántcsontpart és Kolumbia mögött, utóbbi 3-0-ra gyõzte le Görögországot. Mindez azt jelenti, Shinjiék számára csütörtökön fontos meccs vár a görögök ellen, ugyanis mindenképp gyõzniük kell, ha fenn akarják tartani esélyüket a továbbjutásra.

 

 

A mérkõzés után Alberto Zaccheroni, a szigetországiak szövetségi kapitánya dicsérte ellenfelét, míg saját gárdája teljesítményét kritizálta: "Minden elismerésünk Elefántcsontpartnak - nagyszerû meccsük volt."

 

"nem helyeztük õket elegendõ nyomás alá. Nem voltunk elég agresszívek. Nem tudtuk azt játszani, amit rendesen szoktunk, különösen a második félidõben volt így, amikor két gólt kaptunk. Jobban kell játszanunk, hogy elérjük a kieséses szakaszt, mert ma nem tettünk eleget."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!