Chicháék meglepték Brazíliát

Javier Hernandez második alkalommal is pályára lépett az idei világbajnokságon, de csapatának nem sikerült 0-0-ról gyõzelemre hozni a találkozót a házigazda brazilok ellen.


Csakúgy, mint a Kamerun elleni nyitótalálkozón, a Manchester United csatára most is a második félidõben állt be csereként és adott munkát az ellenfél védõinek.

 

Miután Oribe Peraltát váltotta a 72. percben, Chicharito elsõ komolyabb megmozdulását a Chelsea korábbi védõje, David Luiz állította meg egy tiszta szereléssel a tizenhatoson belül. Kicsivel késõbb a csatár a büntetõterület elõtt készült lefordulni Thiago Silváról, aki szabálytalankodott vele szemben, kiérdemelve a sárga lapot. A szabadrúgást Giovani Dos Santos azonban elpazarlota, ugyanis a sorfalba bombázta.

 

Ahogy az várható egy brazilok elleni, idegenbeli 0-0-nál, Mexikó hatalmas hálával tartozott kapusuknak, Guillermo Ochoának; a hálóõr számos, kiváló mentést mutatott a meccsen, köztük volt olyan védés, amit a hazaiak talizmánja, Neymar próbálkozása után mutatott, vagy amit a második félidõben Thiago Silva közeli fejesénél nyújtott.

 

 

A túloldalon Julio Cesar is messze volt attól, hogy szinte csak nézõje legyen a találkozónak. Legnagyobb védése a szintén csereként beálló Raul Jimenez bombaerõs próbálkozásakor volt, és örülhetett, hogy a kipattanó labda elkerülte a United csatárát.

 

A kapusok teljesítménye révén 1-1 pont jutott a csapatoknak, amivel mindketten 4 pontosok a csoportban, hiszen az elsõ körben gyõzni tudott ez a két válogatott.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!