Giggs: Van Gaal olyan mint Fergie

Ryan Giggs dicséri Louis van Gaalt, amiért azonnal érezni lehet a befolyását a Manchester United menedzserének és elmondta, hogy bizonyos pontokban hasonlít Sir Alex Fergusonhoz.


Van Gaal múlt héten állt hivatalosan munkába a Unitednél, azóta pedig máris átgázoltak az LA Galaxy csapatán egy 7-0-s gyõzelemmel.

 
A holland szakember többek között az Ajax és a Barcelona edzõje is volt, most pedig azzal bízták meg, hogy leheljen új életet abba a Unitedbe, amely tavaly csak vergõdött David Moyes irányítása alatt.
 
Van Gaal asszisztense Giggs lett, a United egykori középpályását pedig lenyûgözte, hogy milyen gyorsan beilleszkedett az új edzõ.
 
"Úgy gondolom, hogy vannak hasonlóságok közte és Fergie között" - mondta Giggs. "Érezhetõ atmoszférájuk van, ami az általuk elért sikerekbõl származik."
 
"Koncentrációt és tiszteletet követelnek a játékosoktól."
 
 
"Az önéletrajza magáért beszél. Nagy kluboknak volt az edzõje, most pedig úgy jött ide, hogy közvetlenül elõtte, a világbajnokságon mutatta meg, hogy mire képes."
 
"A játékosok reagálnak erre. Nem rég dolgozom együtt Louis-val, de máris világos, hogy miért volt eddig sikeres."
 
"Hatással van rád. Az edzés elsõ percétõl az utolsóig mindent rendben akar látni."
 
"Egyértelmû, hogy mit akar és mindenki azonnal megérti. Egyéni módon próbálja átadni a tudását, de valami zseniális dolog ezt ilyen közelrõl látni."
 
"Eléggé egyszerû, de ha hibázol arra felhívja a figyelmedet, ha pedig valamit jól csinálsz azt szintén megemlíti. Mindig tudod, hogy mi az amit rosszul vagy helyesen csinálsz. Nem érdekli, hogy ki vagy. Õszinte lesz veled."


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!