Lingard: Jobb játékos lettem

Jesse Lingard azt mondja, hogy jobb játékosként tért vissza a kölcsönszereplését követõen, és nagyon élvezi Louiz van Gaal irányítása alatt a munkát.


A támadó középpályás a Birmingham City és Brighton and Hove Albion csapatait erõsítette.

 
Miután Lingard tavaly is részt vett a United szezon elõtti túráján, nagy örömére szolgált, hogy ismét a Vörös Ördögökkel tarthatott. Denverben pedig játéklehetõséghez is jutott, és reméli lesz még alkalma új edzõje elõtt bizonyítani a túra során.
 
 
"Sokat hallottunk már a menedzserrõl és azt is tudtuk, hogyan áll a fiatalokhoz" - mondta Lingard a ManUtd.com-nak. 
 
"Ki kell várni a sorunkat, de mindannyian megkapjuk a lehetõséget. Bár kemények az edzések, de nagyon élvezzük. Nagyon szeretnék játszani is, mert tavaly hozzászoktam, hogy minden héten a nagyközönség elé léphettem. Ez önbizalmat adott, és remélem lesz alkalmam megmutatni a Unitedben is, hogy mennyit fejlõdtem egy szezon alatt."
 
"Mindent meg fogok tenni azért, hogy egyszer betörhessek az elsõ csapatba. Remélem lesz alkalmam idén is néhány játékra."
 
"Ebben a klubban egy különleges, családias légkör uralkodik, mindannyian ugyanazért a célért dolgozunk. Minden vágyam, hogy részese lehessek ennek a United elsõ csapatában."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!