Giggs: Nem kényelmesedhetünk el!

Ryan Giggs szerint semmi sem garantált még a Manchester United számára a kedvezõ helyzet ellenére sem.


A Vörös Ördögök veretlenül vezetik a Premier League idei szezonját, és a 2010-es évet tiszta pontelõnnyel zárhatják a riválisok elõtt. Ehhez azonban le kell gyõzniük kedd este a Birmingham City csapatát.
 

A Manchester United jó utón halad afelé, hogy visszavegye tavaly elvesztett bajnoki címét a Chelsea csapatától, de Giggs tart attól, hogy ebben a szezonban még bármi történhet, annyira kiszámíthatatlan a mezõny. A walesi szélsõ tudja, hogy nem kényelmesedhet el csapata.

 

„Nyilvánvalóan aggódunk, mert kiszámíthatatlan a mezõny idén.” – kezdte a varázsló.
 

„Bárki meg tud verni bárkit. Hála az égnek, mi eddig még veretlenek vagyunk és emiatt nagy az önbizalmunk is, de tudjuk, hogy még semmi sincs garantálva.”

 

 

„Ez egy kemény liga, minden meccsen a legjobb formánkat kell nyújtanunk.”

 

Giggs azonban biztos abban is, hogy a Unitedben még több van, mint amit eddig mutattak, és ezt a szezon második felében bizonyítani is fogja a csapat.
 

„Reméljük, hogy a szezon második felében jobban fogunk szerepelni.”
 

„Az elmúlt hetekben nagyszerû formában vagyunk, magabiztosan gyõztük le a Blackburnt, az Arsenalt és a Sunderlandet is.”
 

„Néhány szép, egyérintõs támadást is felépítettünk, amelyekben öröm volt részt venni.”
 

Lesz azonban egy ember, aki nem fog részt venni a következõ hetek akcióiban: Park Ji-Sung. A dél-koreai játékos az Ázsia kupán fog szerepelni hazája színeiben, és Giggs szerint hiányozni fog Ji kemény munkája a középpályáról.
 

„Sajnáljuk, hogy Ji elmegy, mert nagyon jól játszik.”
 

„A csapatból mindenki szeretné Jit a kezdõben látni, mert tudjuk, mekkora terhelést bír és mennyi pluszt ad hozzá a játékunkhoz.”
 

„Jelenleg azonban adott a keretünk. Vannak játékosaink, akik eddig kevesebbet játszottak, de készen állnak arra, hogy pályára lépjenek és jó munkát végezzenek ott.”
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!