Park extrém mennyegzõje

Park-Ji Sung, korábbi Manchester United játékos, a tegnapi napon igába hajtotta a fejét, az esküvõn Patrice Evra, Guus Hiddink és Psy is tiszteletét tette.


A Manchester United korábbi középpályása, aki a klub egyik legnagyobb fanatikusa is egyben, Park Ji Sung összeházasodott a tegnapi napon Kim Min Ji-vel Gwanjangdong-ban, Dél Koreában.

 

Az esküvõ elõtti képeket Park már Július elején közzétette, de a jelenlegi ceremónián készült fotók különös körülmények között szivárogtak ki,  ami leginkább az esküvõn megjelenõ hírességeknek köszönhetõ. 

 

 

Annak ellenére, hogy a pletykák szerint nem lettek meghívva, az eseményen természetesen ott volt Park legjobb barátja, Patrice Evra és a holland szövetségi kapitányi poszt várományosa, Guus Hiddink is.

 

Patrice oszotta meg a képeket az Instagramon már az este "Gratulálunk Ji Sung Park!." címszó alatt.

 

Psy, a Gangnam style címû szám énekese szintén a vendégek között volt, aki Guus Hiddink-kel készített közös fotót.

 

Nem volt elégedetlenség a vendégek között, jöttek az esküvõre a dél koreai tv-tõl is Jang Ye-Won és Kim Joo-Woo személyében, sõt a híradóban is beszámoltak a rangos eseményrõl, valamint a vendégek között volt a híres veterán baseball játékos Chan Ho Park és az úszó, Park Tae-Hwan.

 

 

 

 

 


manchestereveningnews.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!