Rodgers figyelmezteti Van Gaalt

A Premier League különbözik a többi bajnokságtól, figyelmezteti a Liverpool edzõje Brendan Rodgers, Louis van Gaalt.


A Manchester United új menedzsere, már nyert címet Hollandiában, Spanyolországban és Németországban is, csillogó vezetõi karrierje során.

 
Rodgers szerint viszont, a holland tréner csak akkor fog rájönni,  mekkora fába vágta a fejszéjét, amikor elkezdõdik az igazi harc a Premier League-ben.
 
 "Azt hiszem, nagy kihívás lesz ez a számára, mert ez a verseny nagyban különbözik a többi ligától, ahol eddig dolgozott."
 
"Sok olyan bajnokság van, ahol borítékolható a bajnoki cím és egy-két csapat között dõl el ki nyeri a bajnokságot. De egy olyan ligában, ahol a legutolsók is képesek legyõzni a legelsõket, olyan nem sok versenyben fordul elõ. A Premier League mindig nagy meglepetéseket hozhat, és ez az amire nem igazán vannak felkészülve a külföldi menedzserek."
 
 
"Sok külföldi játékossal dolgoztam már együtt, és mindannyian tapasztalták, hogy az angol bajnokság egy egészen új kihívás elé állítja õket, és ez igaz a külföldi edzõkre is. Mindemellett csodálom õt. Tapasztalt vezetõ és nagyon jó menedzser, aki már dolgozott néhány nagy klubban és látható, hogy remekül építi be saját filozófiáját az irányítása alatt lévõ csapatoknál."
 


dailystar.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!