Ferguson a játékvezetõt kritizálta

Sir Alex Ferguson fájlalja a játékvezetõ azon döntését, hogy nem vette észre Nikola Zigic szabálytalanságát a Birmingham City egyenlítõ gólja elõtt.


A United úgy tûnt, hogy jó úton halad második idegenbeli gyõzelme felé az idei szezonban miután Dimitar Berbatov egy technikás összjátékot követõen az 58. percben vezetést szerzett a Vörös Ördögök számára.
 

A Birminhgam City azonban az utolsó percben Lee Bowyer révén kiegyenlített, de a találatot egy véleményes Zigic gólpassz elõzte meg.
 

Ferguson szerint a szerb támadó szabálytalankodott Rio Ferdinanddal szemben mielõtt a karjáról Bowyer elé pattintotta a labdát, de Lee Mason játékvezetõ egyik vétket sem vette észre.

 


 

„Kezezés volt, és elõtte egy szabálytalanság a középhátvéddel szemben, akire rátámaszkodtak.” – mondta Ferguson a Sky Sports munkatársainak.
 

„De mit lehet tenni, ha a bíró nem látta?”
 

„Ezen a szinten, ilyen fontos mérkõzéseken mindig reménykedünk, hogy olyan bírót kapunk, aki észreveszi ezeket a szabálytalanságokat.”
 

„Nem panaszkodom a csapatomra ma, keményen küzdöttek, pedig csak 2 napjuk volt pihenni.”
 

„Rengeteget kell hajtaniuk, és ez nagyon nehéz számukra.”
 

Ryan Giggs és Berbatov is elértek 1-1 kapufát a mérkõzés során, így Ferguson a balszerencsének is tulajdonítja a döntetlent.
 

„Úgy gondolom, ez nagyon kegyetlen a sorstól. Leradíroztuk az ellenfelet a második félidõben a pályáról és nem ezt érdemeltük volna.”
 

„Megérdemeltük volna a gyõzelmet, jobbak voltunk, de talán el kellett volna végleg döntenünk a meccset 1-0 után. Volt néhány jó kontratámadásunk, de az utolsó passzoknál hibáztunk. Ez egy ilyen nap volt.”
 

Ferguson azonban a csalódást keltõ eredmény ellenére is bizakodóan várja a 2011-es évet.

 

„Jelenleg még 5-6 csapat van versenyben a bajnoki címért, de én mindig azt mondtam, hogy ha az elsõ helyen kezded az új évet, akkor komoly esélyed van a végsõ sikerre.”

 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!