Robson: Néhány elsõ osztályú játékos kell

A klub legendája, Bryan Robson úgy véli, Louis van Gaalnak csak néhány elsõ osztályú játékosra van még szüksége ahhoz, hogy visszavezesse a csúcsra a Manchester Unitedet.


A nyári turné során a csapat mellett töltött heteket követõen Robson megvan arról gyõzõdve, a holland tréner a legjobb választás arra, hogy a legrövidebb idõ alatt sikereket érjen el a Vörös Ördögökkel. 

 
"A túra során sokat beszélgettünk, és engem maximálisan meggyõzött. Pontosan tudja mit akar, minden apró részletre kiterjedõ tervei vannak. Lenyûgözõ ember, aki képes a legjobbat kihozni mindenbõl és mindenkibõl. Biztos vagyok abban, hogy remek munkát fog végezni a klubnál."
 
Arra a kérdésre, hogy a United idén elér-e a Bajnokok Ligájában való szereplést jelentõ helyre, vagy esélyese-e a Premier League bajnoki címére, Robbson a következõket válaszolta: "Én úgy gondolom még néhány igazán minõségi játékos megszerzésével akár a cím megszerzése is lehetséges.  
 
 
"Wayne Rooney, Robin van Persie, Danny Welbeck igazi minõséget képviselnek a United támadósorában. Néhány ilyen szintû játékosra van még szükség a mezõnyben is, és csodálatos dolgok történhetnek."
 
Vasárnap a United legénysége a Stadium of Lightban méri össze erejét a Fekete Macskákkal és Robbo bízik a United gyõzelmében.
 
"Tavaly a kiesés fenyegette a Sunderlandet, de aztán összekapták magukat és ragyogó eredményeket értek a United, a Chelsea és a City ellen, most pedig döntetlent játszottak a West Brommal."
 
"A Premier Leagueben bármi megtörténhet, senkit sem vehetsz félvárról, de én úgy gondolom Louis van Gaal most úgy fogja összerakni a csapatot, hogy gyõzni fognak. Nagyon csalódott lennék, ha nem így történne."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!