Ferguson támogatja Andersont

A United fõnöke úgy gondolja, a középpályás Scholes nyomdokaiba léphet.


A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson úgy véli, a brazil középpályása, Anderson képes átvenni Paul Scholes szerepét a csapatában.

Paul Scholes, a korábbi angol válogatott játékos a Vörös Ördögök sikereinek a részese volt egész pályafutása alatt.

Ám a 36 esztendõs játékos, aki korábban nélkülözhetetlen tagja volt a Unitednek, lassan visszavonul az aktív futballtól.

 

 



A brazil Anderson - aki nem régen írta alá újabb hosszú távú szerzõdését az Old Traffordon - az utóbbi hetekben kimagaslóan teljesít és Sir Alex Ferguson szerint ha a 22 éves játékos képes lesz több gólt szerezni és fejlõdik e téren, hosszú ideig eltávolíthatatlan része lesz a Vörös Ördögök elsõ csapatának.

"Anderson formája sokat javult az utóbbi idõben és nagyon örültem, mikor meghosszabbította velünk szerzõdését." - kezdte Ferguson.

"Tudja, hogy gólerõsebbnek kell lennie és ha képes lesz több gólra, akkor kétségtelenül a top játékosok közé kerül. Még mindig csak 22 éves, nagy "étvágya" van a labda iránt és nehéz helyzetekbõl is képes jól kijönni a pályán."

"Ez ellenfeleknek soha nem könnyõ, ha õ folyamatosan a nyakukon lóg."

"Paul Scholes sérülése lehetõvé tette számára, hogy a csapatba kerüljön és teljesítményével bent is ragadt. Remélem sikerül hosszú távon is bizonyítania, képes helyettesíteni Pault."

"Ez még egyelõre nagy kérdés, képes lesz-e felnõni a feladathoz, a kihívások majd tesztelik az önbizalmát, de egy napon valakinek mindenképp Scholes helyébe kell lépni!"


 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!