A galamb sztori folytatódik

A Manchester United legénysége nem szeretné, ha hamar feledésbe merülne Ashley Young bizarr esete a Swansea elleni találkozón, egy pontosan célzó galambbal.


Young éppen a United védelmét figyelmeztette tajtékozva, amikor a lassításból egyértelmûen látható, hogy egy madár ürülék landol az angol válogatott játékos szájában. Mivel Anglia nagyvárosaiban a legelterjedtebb madárfaj a galamb, így feltételezhetõ, hogy a tökéletes találat a béke jelképétõl származott, de nem kizárt, hogy egy sirály, vagy veréb volt a tettes.

 

 
Érdekes, hogy Young észre sem vette a történést, bár a játék hevében gyakran elõfordul, hogy a sportolók nem érzékelik a környezeti hatásokat. Annak ellenére, hogy Ashley semmire nem emlékszik, segítõkész társai gondoskodnak arról az öltözõben, hogy ne merüljön feledésbe a "Young esete a galambbal" címû sztori.
 
"Bármennyire is hihetetlen, én semmit sem vettem észre az egészbõl. Százszor is visszanéztem a videót, de nem tudom mi volt az, nem érzékeltem belõle semmit."
 
 
"Persze az öltözõben azonnal ment az oltás. Nem tudom ki lehetett az, de valaki egy galamb fotót ragasztott a szekrényem ajtajára. 'Jaj ne!' - gondoltam amikor megláttam, mert tudtam, hogy nem úszom meg ennyivel. Azóta is folyamatosan ragasztgatják a szekrényemre, vagy becsempésznek a cuccaim közzé madaras dolgokat."
 
 
 
 
 


dailymail.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!