Galéria: Giggs legújabb kitüntetése

Ryan Giggs kedden este, egy jótékonysági vacsorán - mely egyben díjátadó is volt - ismét találkozott néhány korábbi, manchesteri csapattársával.


A Vörös Ördögök asszisztense Londonban a HMV Football Extravaganza által odaítélt kitüntetését (Legend of Football Award) vehette át egy jótékonysági vacsorán, amin a Nordoff Robbins alapítánynak rendeztek gyûjtést.

 

Giggs mellett a klub számos, korábbi nagyjai is megjelentek, az eseményen ott volt Gary Neville, Paul Scholes, Paul Ince és Bryan Robson is. Az est során hihetetlen, 402 ezer fontnyi adományt sikerült összegyûjteniük a szervezõknek.

 

Mielõtt Ryan megkapta volna az elismerést, tiszteletére egy meglepetés produkcióval szolgált a Stereophonics nevû walesi zenekar, mely egyenesen Amerikából repült Londonba, hogy tisztelegjen honfitársa elõtt.

 

 

Korábban ezt a díjat elnyerte többek között Sir Alex Ferguson, Eric Cantona és Pele is, Giggs pedig nagyon boldog, hogy ilyen nevek mellé került õ is.

 

"Ez egy nagyon különleges elismerés" - mondta Giggsy a ManUtd.com-nak. "Itt voltam, amikor Eric átvehette ezt és csak akkor jöttem rá, milyen komoly elismerés, milyen nagyszerû dolog ez."

 

"A Nordoff Robbins egy csodás szervezet. Emlékszem, Eric estje alatt néhány szülõ mesélt arról, némely gyerekek mennyit profitálnak ebbõl a zeneterápiás módszerbõl, milyen mértékû fejlõdést érnek el vele."

 

"Mindig nagyszerûek ezek az estek, hogy összejövünk korábbi csapattársakkal, más játékosokkal, akik ellen játszottam és jó találkozni régi barátokkal, akikkel nincs lehetõségünk annyiszor találkozni, amennyiszer szeretnénk. Remélem, mindenki annyira élvezte, mint ahogyan én."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!