Guardiola: Lennék a United menedzsere

A Marti Perarnau által írt, Pep Guardioláról szóló könyvben többek között arról is olvasni, hogy a 43 éves szakember pályafutása alatt szívesen lenne egyszer a Manchester United menedzsere is.


A Bayern München jelenlegi edzõje a labdarúgás egyik legnagyobbjává lépett elõ, miután négy évig vezette a Barcelonát és ezalatt 14 trófeát - köztük 3 spanyol bajnoki címet és két BL-serleget - zsebelt be.

 

A 43 éves szakember 2012-ben elhagyta a Camp Nout és egy év pihenõt tartott, mely idõ alatt többen úgy vélték, õ lehet Sir Alex Ferguson utódja az Old Traffordon.

 

A könyvet (Pep Confidential) Guardiola barátja, Marti Perarnau újságíró írta és olvasható benne egy visszaemlékezés is a United-Schalke mérkõzéssel kapcsolatban.

 

 

Perarnau ezt írta: "Guardiolát lenyûgözte a Bayern edzõközpontja és azt mondta asszisztensének, Manuel Estiarténak: 'imádom ezt. Látom magam, mint aki egy napon itt lesz edzõ.' Néhány hónappal korábban valami nagyon hasonlót mondott Pep a Manchester Unitednél. Egy nappal azt követõen, hogy kiejtették a Real Madridot a Bajnokok Ligájának elõdöntõjébõl, Guardiola és Estiarte Manchesterbe utazott, hogy akció közben is megnézze következõ ellenfelét."

 

"Ez 2011. május 4-én történt, együtt ültek az Old Trafford lelátóján és nézték, ahogy Sir Alex Ferguson csapata 4-1-re legyõzte a Schalkét. Pep odafordult barátjához és azt mondta: 'Tetszik ez az atmoszféra. Látom magam, mint aki egy napon edzõ lesz itt.' Guardiola mindig is mély csodálattal, szinte hódolattal tekintett Európa legendás klubjai és játékosai iránt."

 


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!