Park meglepõdött Drogba visszatérésén

A Manchester United egykori sztárja, Park Ji-sung elárulta, meglepõdött azon, hogy Didier Droga pályafutásának útja visszavezetett a Chelsea-hez.


A manchesteri körökben máig népszerû dél-koreai szerint az elefántcsontparti támadó továbbra is veszélyt jelent bármely csapat kapujára, még ha már 36. életévében is jár, és ugyanez igaz arra az eshetõségre is, ha Jose Mourinho csapatába jelöli az Old Traffordon lejátszandó mérkõzésünkön vasárnap délután. Erre pedig meglehetõsen nagy esély mutatkozik, miután hatalmas kérdõjelek mutatkoznak Loic Remy és Diego Costa bevethetõségét illetõen, így a Stamford Bridge-n második idõszakát töltõ csatár, aki a hétközi, Maribor elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen megkezdte a gólgyártást is, újra pályára léphetne a Vörös Ördögök ellen.

 

"Nagyon meglepõdtem" - válaszolta Park, amikor Drogba londoni visszatérésérõl kérdezték.

 

"Ez talán Jose Mourinho hatása. De amikor Drogba elhagyta a Chelsea együttesét, senki nem gondolta volna, hogy egyszer újra visszatér, pedig pontosan ez történt. Õ már nem az a játékos, aki korábban volt, de ismeri a Chelsea-t, és a Premier League-et is, emellett pedig továbbra is rendelkezik minden olyan képességel, ami a gólszerzéshez kell. Õ egy jó választás számukra, ráadásul igen tapasztalt, akire szüksége van egy csapatnak."

 

 

Park párhuzamot von a Mourinho által pályára küldött erõtõl duzzadó csapatok között, akik ellen õ is játszhatott, és elárulta, fél attól, hogy Fabregas kulcsfigura lehet, bár Arsenal-játékosként mindig alaposan felkészültek belõle Sir Alex Ferguson irányítása alatt.

 

"A kulcsjátékosok többsége már nem ugyanaz, de ahogy játszanak, az nem különbözik attól, amilyenek Jose Mourinho csapatai korában voltak" - tette hozzá Park.

 

"Erõs csapatot alkotnak, és már a szezon eddigi szakaszaiban is megmutatták képességeiket. Emellett pedig jól sikerült számukra a nyári erõsítés is."

 

"Fabregas ismeri a Premier League-t, és tudja azt is, milyen az Old Traffordon játszani. Szerintem óvatosnak kell lennünk vele kapcsolatban. Amikor az Arsenalnál játszott, mindig alaposan felkészültünk belõle, de igazából nem kell aggódnunk a Chelsea játékosok teljesítményét illetõen. A saját teljesítményünkre kell koncentrálnunk. Ha jól játszunk, nem számít, hogy ki ellen lépünk pályára éppen - a United bárki ellen képes jó eredményt elérni."

 

"A Chelsea jelenleg vezeti a bajnokságot, de ez még nem jelent számukra elõnyt erre a mérkõzésre. Az Old Traffordon játszanak, úgyhogy nem érezhetik úgy, hogy biztosan megnyerik a mérkõzést. Meg kell mutatnunk a pályán, milyen képességekkel vagyunk felvértezve, nem szabad, hogy eluralkodjunk rajtunk a nyomás, élveznünk kell minden pillanatot, és emellett egyénenként is jól kell teljesítenünk. Ha mindez megvalósul, akkor képesek lehetünk pozitívan kijönni ebbõl az összecsapásból."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!