Anderson és a viszontagságos szerelem

Anderson szerint a Manchester United menedzserével, Sir Alex Fergusonnal folytatott hullámvasútszerû kapcsolata is hozzájárult ahhoz, hogy jobb játékossá váljon.


A 22 éves középpályás nemrég írta alá új, négy éves szerzõdését az Old Traffordon, amellyel a játékos idei szezonban nyújtott teljesítményét díjazták a klub vezetõi.

 

Pedig az elõzõ szezonban úgy tûnt, a brazil játékos távozik a Manchester Unitedtõl, miután 2007-es érkezése óta nem tudta meghozni a sokak által régen várt áttörést.

 

Néhány harmatgyenge teljesítmény, eszméletlenül kevés mennyiségû gól, és személyes problémák nehezítették az egykori Porto játékos útját Manchesterben, ahol gyorsan a partvonalon túlra is került ezek miatt. Azonban azóta nagyot fordult vele a világ, és az, hogy állandó részese, sõt alakítója a csapat játékának hétrõl-hétre, szerinte nagyban köszönhetõ Sir Alex Fergusonnak, aki nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a mai állapotát elérje játékosként.

 

 

"Sir Alexnek mindig volt hozzám egy jó tanácsa attól a naptól kezdve, hogy megérkeztem, lehetett szó jó, és rossz pillanatokról" - kezdte a brazil válogatott középpályás a The Sun-nak.

 

"Sokszor elõfordult, hogy elégedetlen volt a munkámmal, de ez csak csak plusz ösztönzést jelentett számomra."

 

"Akarta látni, hogy miként reagálok ezekre a helyzetekre. Úgy hiszem, nem volt negatív, és a kapcsolatom mindig is jó volt vele."

 

"A sérülésemet követõen nagyon keményen dolgoztam, és nagy erõket mozgósítottam azért, hogy lehetõséghez jussak a csapatban. Sir Alex önbizalmat is adott számomra, ez pedig segített abban, hogy jobb teljesítményt nyújtsak."

 

"Számomra õ a világ legjobb edzõje, mert egyenes mindenkivel, és tisztán megmondja, hogy kitõl, mit vár el."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!