Scholes a Unitedre fogadna

A Manchester United legendája, Paul Scholes hiszi, hogy egykori klubja képes lehet beleszólni a címért folyó harcba a Premier Legaue idei szezonjának végén.


A Vörös Ördögök legendája szerint a Unitednek ki kell használni a Chelsea és a Manchester City Bajnokok Ligájában való szereplése adta nehézségeit az új évben.
 
Louis van Gaal gárdája nagy lendülettel érkezett a Premier League dobogójának harmadik fokára és masszívan tarja is azt legutóbbi, Newcastle felett aratott 3-1-es gyõzelmével.
 
"Ha megnyerik a következõ két meccset nem lennék meglepve, ha megszorongatnák a végén az elõttük állókat" - mondta Scholes.
 
"A Bajnokok Ligája miatt a United kap egy szabad hetet és remélhetõleg ezt ki is tudják majd használni."
 
Továbbá Scholes üdvözölte egykori csapatársa, Wayne Rooney teljesítményét, aki két góllal is elõsegítette a Vörös Ördögök pénteki gyõzelmét.
 
"Hiszem, hogy õ még mindig egy klasszis csatár, de ha szükség van rá a középpályán is képes ragyogó teljesítményt nyújtani."
 
 
"Mondhatni egy bizonyos mûvészet a középpályán tökéletesen ellátni a feladatod úgy, hogy közben a kapu elõtt is veszélyes légy. De Wayne megtette, zseniálisan játszott végig."


sports.ndtv.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!