Számíthatnak a trióra a Vörös Ördögök

Visszatérhet kisebb sérülésébõl Edwin van der Sar, Rio Ferdinand és Wayne Rooney is a vasárnapi Liverpool elleni FA kupa mérkõzésre, ahol Sir Alex Ferguson ígéretet tett, hogy a 'megfelelõ csapatot' fogja pályára küldeni.


Természetesen utóbbi alatt a skót menedzser arra utalt, hogy nem fog még egyszer olyan hibába esni, mint az elõzõ szezonban, amikor szintén az FA kupa 3. fordulóban egy alaposan felforgatott csapat lépett pályára a Leeds United ellen, és végül 1-0-s vereségüknek köszönhetõen azonnal búcsúzni is kényszerültek az akkor harmadosztályú alakulat ellen. 

 

"Rosszul válogatottam össze a csapatomat tavaly a Leeds ellen. Remélem idén minden máshogy lesz, és nem esek mégegyszer ilyen hibába" - kezdte Ferguson Carringtonban tartott pénteki sajtótájékoztatóján.

 

Ahhoz, hogy megfelelõ összeállítású együttes vehesse fel a harcot az õsi rivális Liverpoolal, mindenképpen szükség lenne a csapat kulcsjátékosaira, így például Wayne Rooneyra, Rio Ferdinandra és Edwin van der Sarra, akik mind kisebb sérülések miatt voltak kénytelenek kihagyni a hétközi Stoke City elleni bajnokit.

 

Rooney még a West Brom elleni bajnokin szenvedett bokasérülést Chris Brunt becsúszása nyomán, azonban csütörtökön már edzésbe állt, így készen áll a Vörösök elleni, számára különös fontossággal bíró megmérettetésre.

 

Edwin van der Sar influenzás megbetegedés miatt volt kénytelen kihagyni a legutóbbi két bajnoki fordulót, amely okán lehetõséget kaphatott a bizonyításra Tomasz Kuszczak is, és a lengyel portásra továbbra is számítanak a csapatnál, ha van der Sar valamilyen oknál fogva hiányozni fog, hiába van már a csapatnál a téli igazolás, Anders Lindegaard is.

 

 

"Reményeim szerint Edwin van der Sar és Wayne Rooney is bevethetõ állapotban lesz vasárnapra. Rooney kezdett végre formába lendülni az utóbbi idõszakban, míg Edwin tapasztalata egyértelmûen nélkülözhetetlen a számunkra" - tette hozzá.

 

"Más helyen nem lesz változás a keddi csapathoz képest. Rio is rendben van, az elõzetes hírekkel ellentétben nem sérült meg, csak pihentettük a Stoke ellen."

 

"Kapusfronton új információ, hogy mától Anders Lindegaard is bevethetõ bármikor."

 

"Tomasz remekelt az elmúlt két mérkõzésen, szóval nagy luxusban van részünk."

 

"Anders nagyon jól belerázódott már az edzésekbe, de még nincs tapasztalata az angol bajnoksággal kapcsolatban, ezt pedig jelen pillanatban nem lehet figyelmen kívül hagyni."

 

"Annak függvényében, hogy Edwin egészséges-e, Tomaszt fogom bevetni, ha nem számíthatok rá."

 

Új információk láttak napvilágot Owen Hargreavesszel kapcsolatban is, ám úgy tûnik, továbbra sincs fény az alagút végén az angol válogatott középpályás számára.

 

"Hargreaves Németországba utazott, hogy egy specialista vegye kezelésbe térdsérülését."

 

"Más új információval egyelõre nem szolgálhatok. Továbbra is sérült."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!