Még mindig különleges varázsa van a kupának

Denis Law szerint az FA-kupa még mindig varázslatos csábítást jelent a Manchester Unitednek, amely elkerülné, hogy a Yeovil Town holnap nagy halat fogjon.


A Vörös Ördögök vasárnap a sorozat harmadik fordulójában lépnek pályára és Louis van Gaal eltökélt szándéka, hogy ne ismétlõdjön meg az a blama, ami a Ligakupában ebben a szezonban történt, amikor csapata kiesett az MK Dons otthonában. Law 1963-ban magasba emelhette a trófeát a Uniteddel, a döntõben gólt is lõtt a Leicester City-nek. Összesen 34 alkalommal volt eredményes FA-kupa mérkõzéseken manchesteri játékosként, nyolccal többet lõtt, mint az õt követõ Jack Rowley.

 
"Magad is tudod, nem tévednék, ha azt mondanám, az FA-kupa már nem az a sorozat, mint régen volt, de még mindig óriási verseny sokunk számára" - mondta Law a ManUtd.com-nak. "A Bajnokok Ligája valamelyest átvette a szerepét, de ez izgalmas lesz azon csapatok számára, akik továbblépnek, ráadásul még mindig megvan a különleges varázsa."
 
 
"Az volt az álmunk, hogy szerepeljünk a döntõben. Hatalmas volt. Csak egyszer volt szerencsém döntõt játszani és azt mondtam a gyõzelmünk után, engem az sem érdekel, ha nem nyerem meg ismét. Amikor két csapat bejut a sorozat fináléjába, az mindig hatalmas meccs, mindig megnézem, nem számít, ki játszik kivel, ez mindig óriási esemény."
 
"Talán kicsit nõ a presztízse ismét, hogy visszakerült a BBC-hez" - folytatta. "Sok kiscsapat (nem ligacsapat - tehát az angol top 4 osztály alattiak - a szerk.) volt a tévében ilyenkor, nagyon élveztem. Mindig azt akarod, hogy az esélytelenebb nyerjen. Mindig ezt akarjuk, és hogy ne a legjobbak nyerjék a meccseket."
 
Azonban vasárnap a skót legenda természetesen a United tábort erõsíti majd.
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!