Scholes Mourinhót kritizálta

A Manchester United korábbi sztárja, Paul Scholes, aki jelenleg szakértõként is tevékenykedik, úgy véli, Jose Mourinhónak pihentetnie kellett volna játékosait a karácsonyi hajtás elõtt.


A londoniak megszenvedtek az év végén sorra kerülõ meccsdömping alatt, pontokat hullajtottak a Southampton ellen, majd 5-3-as vereséget szenvedtek a Tottenhamtõl a White Hart Lane-en.

 
A Spurs elleni találkozó már a hetedik meccse volt a Mourinho-csapatnak 22 nap alatt és egész végig úgy tûnt, a Tottenham sokkal frissebb volt.
 
Scholes nem érti, a portugál menedzser miért nem pihentette kulcsjátékosait egy olyan BL-találkozón, aminek számukra már nem volt tétje, valamint a Derby elleni Ligakupa összecsapáson.
 
"Nem osztom Jose Mourinho azon véleményét, hogy a Southampton és a Tottenham elleni mérkõzéseiken a játékvezetõk rosszul teljesítettek" - nyilatkozta Scholesy az Independentnek.
 
 
"Fáradtnak tûnt a csapata. Felvetõdik a kérdés, hogy miért nem élt a lehetõséggel, hogy több kulcsjátékosát pihentesse a Derby County elleni Ligakupa, valamint a Sporting elleni Bajnokok Ligája találkozón, melynek már nem is volt tétje számukra."
 
"A lisszaboniak ellen pályára küldte Gary Cahillt, Cesar Azpilicuetát, Nemanja Matic-ot, Cesc Fabregas-t és Diego Costát is, amikor már nem is számított nekik az eredmény."
 


HITC Sport

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!