Ferguson megkérdõjelezi Beckham kölcsönvételét

Sir Alex Ferguson megkérdõjelezi David Beckham londoni kölcsönszerzõdésének értelmét.


Harry Redknapp, a Tottenham menedzsere megerõsítette, hogy Beckham hamarosan csatlakozni fog csapatához egy 2 hónapos kölcsönszerzõdés keretében a Los Angeles Galaxy egyesületétõl.


Ha létrejön az üzlet, akkor a 35 éves játékos a jövõ héten éppen egykori klubja, a Manchester United ellen debütálhat a Tottenham színeiben, de Sir Alex Ferguson úgy véli, a szerzõdés idõtartama túl rövid ahhoz, hogy Beckham maradandót alkosson a White Hart Lane-en.
 

 

„Az a helyzet, hogy ha David vissza is tér Angliába, márciusban újra el kell mennie. Ez hasonló helyzet, mint amikor mi vettük kölcsön Henrik Larssont, de akkoriban nekünk csatár ínség volt a klubnál” – mondta Ferguson.
 

„Igaz, hogy mi szintén 2 hónapra vettük kölcsön Henriket, aki nagy szerepet játszott a csapatban, és tudtuk, hogy nagyon fog hiányozni ha elmegy, és habár szerettük volna megtartani a szezon végéig, a megállapodás csak ennyi idõre szólt, el kellett fogadnunk és továbblépnünk ezen.”
 

Ferguson továbbá beismerte, hogy õ nem gondolkozott az egykori United hõs kölcsönvételén, mert szerinte az angol játékos pályafutása már hanyatlásban van.
 

„Nyilvánvaló, hogy egy 35 éves játékos már karrierje alkonyán van” – tette hozzá Ferguson.
 

„Vannak néhányan a Unitednél, akik együtt nõttek fel Beckhammel, mint például Paul Scholes, Ryan Giggs, vagy Gary Neville. Õk is tudják, hogy a karrierjük végén járnak, de menedzserként nekem is szörnyû ezt látnom. Hamarosan vissza fognak vonulni, ezt David is mindenkinél jobban tudja.”
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!