Mekkora Fellaini feje?

A Manchester United játékosai egy fesztelen, jó kedélyû beszélgetés alkalmával "sorsdöntõ" kérdéseket vitattak meg.


Rooney, Di Maria, Jones, Fellaini és Rojo azt boncolgatják, ki a legrosszabbul öltözött játékos a csapatban, és mekkora lehet a belga óriás hajkoronájának átmérõje, továbbá arra is fény derül, kinek ítélik a játékosok a szezon legszebb gólját.
 
Rooney természetesen magára szavazott a legszebb találat tekintetében, persze csak a poén kedvéért, amin jót is nevettek társai, majd egyhangúlag úgy döntöttek Angel di Mariáé a legszebb találat, melyet szeptemberben a Leicester elleni bajnokin szerzett.
 
Ezt követõen a csapat legjobban, illetve legrosszabbul öltözködõ játékosát kellett megnevezni, mire Rooney közbevágta, hogy természetesen õ a legjobban öltözködõ, melyet újabb hahotával nyugtáztak társai. Fellaini szerint Januzaj stílusa hagy némi kívánni valót maga után,  Jones pedig a legjobb ízlésrõl tanúskodik ebben a kategóriában. A másik oldalon viszont Rojo és Di Maria Fellainit jelölte meg a csapat legrosszabbul öltözködõ tagjaként.
 
Majd a játék fénypontja következett, amikor is kiderült mekkora feje van Fellaininek, azaz mennyi a fejátmerõje hajkoronástól együtt. Jones rendkívül precíz mérése alapján kiderült, hogy nem kevesebb mint 28 cm. Fella szerint ez áldás is, mert könnyebben megtalálják társai a kapu elõtt, de egyben átok is, mert a játékvezetõk pikkelnek rá a frizurája miatt, és ezért szigorúbban ítélik meg, ha "néha-néha" keményebben lép fel az ellenfelekkel szemben.
 
 


dailymail.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!