Schmeichel: Jelzésként szolgálna a hosszabbítás

Peter Schmeichel, a Vörös Ördögök legendás kapusa sürgeti a klub vezetõségét, minél hamarabb tegyenek egy új, hosszútávú szerzõdést David de Gea elé.


A spanyol válogatott hálóõrrel való tárgyalások elhúzódtak az utóbbi idõben, azonban jelenlegi konktaktusa 2016 nyarán lejár. Idõközben a Bajnokok Ligája-gyõztes Real Madrid is élénken érdeklõdik iránta, ám az angol klub nem szeretné, ha a hispán cerberus tizenhét hónap múlva szabadon igazolható lenne. 

 

 

Peter Schmeichel, a Manchester United egykori portása a következõket nyilatkozta a Sky Sports News HQ-nak: "Rendkívül fontos, hogy a klub új szerzõdéssel jutalmazza a legjobb játékosait."

 

 

 

"Ez egyértelmûvé tenné, hisznek a Manchester United projektben, valamint az egyesület nem csak a Premier League elsõséget, hanem az európai labdarúgás tetejét is megcélozta" - állítja Schmeichel. "Amennyiben [De Gea - a szerk.] új szerzõdést ír alá, az hatalmas jelként szolgálna mindenkinek, aki szereti ezt a klubot. Mindenesetre nagyon szorítok azért, hogy szignózza az ehhez szükséges papírokat."

 

 

A Unitednek hamarosan döntenie kell Radamel Falcao ügyében is, miszerint él-e elõvételi jogával, miután az elõzõ nyáron kölcsönvette a francia Monacótól.

 

A kolumbiai csatár erõnléti problémákkal küszködött, amikor hat millió font ellenében csatlakozott az angol gárdához, viszont Schmeichel szerint ismét ellenálhatatlan góllövõ fényében csilloghat, ha százszázalékosan felépül.
 

 

 


"Tisztában voltunk a sérülésével, amikor megérkezett a klubhoz, mellesleg az "igazi" visszatérése nagy meglepetéseket tartogathat" - fogalmazott az 51 esztendõs nagykövet. "Szerencsétlenségére több sérülést összeszedett, azonban ha a következõ szezontól teljesen egészséges lesz, az a fajta játékossá válhat, akivel szívesen véglegesíti kontraktusát a Manchester United."

 

 

"Fantasztikus gólgyárosról van szó, hiszen kiváló képességeit jócskán bizonyította már a múltban, de egyszerûen semmi nem jött össze számára az elmúlt tizennyolc hónapban. Remélhetõleg átvészeli ezt a pokoli sérülést, majd visszatér a helyes útra."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!