Giggs: Di Maria hamarosan formában lesz

A Manchester United legendája Ryan Giggs arról beszélt, hogy Angel Di Maria megfogja kapni a szükséges bizalmat a csapatnál és hamarosan tündökölni fog a Vörös Ördögök színeiben.


Di Maria brit rekordigazolásként érkezett a szigetországba augusztusban, mikor is a Manchester United 59,7 font ellenében leigazolta õt a Real Madridtól. Remekül kezdte a szezont, elsõ négy mérkõzésén háromszor is betalált az argentin, ám ezután valami történt.

 

A 27 éves középpályás azóta nem igazán találja a helyét, olyannyira, hogy az elmúlt találkozókon egyaránt lecserélésre került. A United legendája, Ryan Giggs azonban elmondta, hogy a csapatnál töretlen a bizalom Di Maria irányába: "Nagyszerû játékos és biztosak vagyunk abban, hogy hamarosan visszanyeri formáját."

 

 

"Változó, hogy a játékosok milyen gyorsan tudnak alkalmazkodni egy új bajnoksághoz. Néha gyorsan megy, néha viszont hosszabb idõbe telik. Remekül kezdte a szezont, de azoknak a játékosoknak, akik több kockázatot mernek vállani nehezebb dolguk van. Õk olyan dolgokat is megpróbálnak a játék során, amilyeneket mások nem. Angel is képes erre, képes arra, hogy akár egyedül is mérkõzéséseket döntsön el."

 

A United Louis van Gaal oldalán mindössze két mérkõzést veszített el az utolsó 18 találkozójából, mégis rengeteg kritika érte a csapatot a mutatott játék miatt.

 

 

Giggs hozzátette: "Ez egy olyan idõszak, amikor elsõdlegesen az eredmények a fontosak. De hamarosan az eredmény mellé szép és élvezhetõ játék is fog társulni. Számos felállást kipróbáltunk a szezon folyamán, de mikor ennyi új játékos kerül a csapatban ez természetes. Idõbe telik megtalálni mindenkinek a megfelelõ posztot. Az elmúlt három hónap folyamán csupán kétszer tudtak minket legyõzni. Elég jó formában vagyunk. A bajnokság nagyon szoros, úgyhogy ez elmondható a többi csapatról is."

 

"Lesz jónéhány nehéz mérkõzésünk az elõttünk álló idõszakban. Nagyon fontos találkozók ezek. Izgalmas lesz. Minden egyes percet élvezek van Gaal mellett. Zseniális menedzser és mindenben segítjük egymást. Számára ez egy új bajnokság, én viszont minden részletét ismerem. Szeretnék hasznos tagja lenni a csapatnak, és ki mástól lehetne többet tanulni, mint egy sokat megélt szakembertõl? Minden egyes alkalommal tanulok valamit és igyekszem egyre jobb és jobb lenni, hogy ha egyszer esetleg menedzser lehetek akkor a legjobbat tudjam adni a csapatomnak."


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!