Redknapp készen áll a United legyõzésére

A Tottenham Hotspur menedzsere, Harry Redknapp szerint a Manchester United nem marad veretlen a szezon végéig.


A Spurs vasárnap délután látja vendégül a Premier League listavezetõjét a White Hart Lanen, ahol saját bajnoki álmaik szempontjából fontos, hogy jó eredményt érjenek el.

 

A United jelen pillanatban nyolc pontos elõnnyel áll a negyedik helyezett fõvárosiak elõtt, úgy hogy egy mérkõzéssel még kevesebbet is játszottak, ráadásul eddig még nem találta legyõzõre, amellyet ha a szezon végéig tartani tudnának, akkor veszélyeztethetnék az Arsenal 2003/2004-es szezonban felállított hasonló rekordját.

 

Azonban Redknapp szerint vannak rések Sir Alex Ferguson legénységének pajzsán, és reményei szerint a Sarkantyúsok lesznek azok, akik ezt felismerve ki is tudják használni a gyengeségeket.

 

 

"Amennyire jók jelen pillanatban, ugyanannyira gondolom azt is, hogy nem elég jók ahhoz, hogy veretlenek maradjank az egész szezon során" - írta a Tottenham menedzsere a The Sun-ban vezetett saját rovatában.

 

"Ha még meg is nyerik idén a Premier League-t, az Arsenal az eredeti Legyõzhetetlen csapat, és az õ rekordjuk megdöntetlen fog maradni."

 

"Természetesen nagyon boldog lennék, ha az én Tottenhamem vethetne véget vasárnap a United veretlenségi sorozatának, és ha erre meg lesz az esélyünk, akkor élni is fogunk vele."

 

"Ez nem olyan dolog, mintha a Manchester United a Barcelona és a Real Madrid lenne, akik egy más bolygót képviselnek a többiekhez képest."

 

"Mi képesek lehetünk visszarántani õket a földre, és a bajnoki címért folyó versenyfutás érdekében nem hiszem, és szerintem azokon kívül, akik a Manchester Unitednek szurkolnak, mindenki ebben reménykedik."

 

Bár Redknapp tehát a Vörös Ördögök összeomlásában reménykedik, ennek eléréséhez nem fogja felhasználni David Beckhamet, aki ezen a héten a Spurs edzéseit látogatta.

 

"Ezen a héten velünk edzett együtt David Beckham, akirõl köztudott, hogy az Old Traffordon nõtt fel" - tette hozzá.

 

"De eszembe se jutott, hogy arra kérjem, áruljon el bármilyen titkot egykori klubjáról, ami esetleg segíthet nekünk. Az nem lenne fair."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!