Neville: Ha De Gea megy, Bale érkezhet

Gary Neville úgy gondolja, hogy ha De Gea távozik nyáron a Real Madridba, akkor a Unitednek mindent meg kell tennie, hogy cserébe leigazolja Gareth Bale-t.


Az Arsenal elleni találkozó után Louis van Gaal megerõsítette, hogy nehéz dolguk lesz abban az esetben, ha David De Geát Manchesterben szeretnék tartani. A spanyol kapust ugyanis egyre többet hozzák szóba a Real Madriddal.

 

A spekulációk egyre hangosabbak David Madridba történõ igazolásáról, az ex-Vörös Ördög, Gary Neville pedig úgy gondolja, hogy amennyiben ez az üzlet létrejön, akkor a Unitednek mindent meg kell tenni, hogy cserébe megszerezzék a Madrid walesi játékosát, Gareth Balet.

 

"Csak egy éve van hátra a szerzõdésbõl, ha pedig a Real viszi, akkor ez a legjobb amit tehetnek."

 

"A City, a Chelsea, az Arsenal és a Liverpool is meg akarja szerezni Garethet. Ha De Gea tényleg eligazol Madridba, akkor az õ játékjoga remek alapot szolgáltathat a walesi szélsõ megszerzéséhez."

 

 

De Gea nagyszerû formában védett végig a szezonban és Gary Neville megerõsítette, hogy õ is azt szeretné, ha maradna, de úgy véli, hogy már nem lehet sokáig húzni a hosszabbítás, vagy eligazolás körüli huzavonát.

 

"Mindenki hallotta a rajongókat, ahogy skandálták a nevét, miközben a tiszteletkört tették a stadionban" - mondta Neville. "A csapat egyik legjobb játékosa volt a szezonban és a szurkolók azt szeretnék, ha maradna."

 

"Mindenki azt szeretné természetesen, hogy maradjon, de a sajtó most vele foglalkozik, a döntés pedig az õ kezében van. Az elkerülhetetlent pedig nem lehet megakadályozni."


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!