Pereira az Év U21-es Játékosa

A Manchester United szurkolói Andreas Pereirat választották meg a 2014/2015-ös szezon Év U21-es Játékosának, ezzel elismerve a brazil játékos parádés szezonját.


A 19 éves Pereira, aki Louis van Gaal irányítása alatt mutatkozhatott be a felnõtt csapatban és nemrég pedig új szerzõdést írt alá a klubbal, U21-es bajnoki címhez segített a csapatot ebben az idényben. Andreas több online szavazatot kapott, mint csapattársai, Donald Love és Liam Grimshaw, akiket edzõjük, Warren Joyce szintén jelölt erre az elismerésre.

 

Adnan Januzaj a 2012/2013-as szezon végén szintén kiérdemelte ezt az elismerést, a belga válogatott játékos pedig magabiztos azt illetõen, hogy jelenleg szárnyaló csapattársa folytatja fejlõdését játékosként, azzal a céllal, hogy megszilárdítsa pozícióját a felnõttek között.

 

"Mindig nagyszerû érzés megnyerni a saját díjadat, a saját trófeádat" - mondta Adnan a ManUtd.com-nak.

 

"Szerintem neki csak egyszerûen folytatnia kell a kemény munkát, és amikor megkapja a lehetõségét, élnie kell vele. Andreas egy nagyon jó játékos, nagyon jó képességekkel rendelkezik és szerintem a United egyik nagyszerûbb játékosává válhat."

 

 

Pereira jelenleg a brazil U20-s válogatottal külföldön tartózkodik, így nem lehetett jelen, hogy átvegye a Denzil Haroun-díjat. Azonban egy elõre rögzített videóüzenetben ezt mondta: "Elõször is szeretném megköszönni a rám szavazó szurkolóknak. Emellett a stábnak és az edzõknek is, akik segítettek, és természetesen Warren Joycnek is köszönettel tartozom, illetve az egész tartalék csapatnak is, mert õk nagyon fontos szerepet játszottak abban, hogy végül ezt a díjat megnyerhettem. Nekik is gratulálok azért, hogy sikerült megnyernünk az U21-es bajnoki címet. Nagy elismerés számomra, hogy megkaphattam ezt a díjat, és remélhetõleg a következõ szezonban is jól teljesítünk majd. Köszönöm!"


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!