Scholes: Jones nem elég jó középhátvédnek

Phil Jonest a jobb oldali védõ szerepében jelölték ma hazája válogatottjában, a United legendája, Paul Scholes pedig elmondta, hogy szerinte ez a legmegfelelõbb pozíció Phil számára.


Az ex-Vörös Ördög Paul Scholes a mai válogatott mérkõzés kapcsán ismét rendkívül õszintén beszélt arról, hogy szerinte Phil Jones nem elég okos ahhoz, hogy középhátvédet játsszon és sokkal szívesebben látná mind a Unitedben, mind pedig a válogatottban továbbra is a jobboldali védõ szerepében a sokoldalú játékost.

 

Jones a délután folyamán jobb oldalon kapott lehetõséget Írország ellen az angol válogatott barátságos találkozóján Roy Hodgsontól és Scholes szerint a játékos tehetsége sokkal jobban megmutatkozik abban a pozícióban. Az egykori United játékos, aki szintén tagja volt a válogatottnak is elmondta, hogy mikor Jones középen játszik elõszeretettel hagyja el pozícióját, mely számos esetben adhat okot aggodalomra.

 

 

"Csupán azt gondolom, hogy mikor õ a védelem közepén játszik, akkor is szereti segíteni a támadásokat és néha meggondolatlanul húzódik elõre" - mondta Paul. "A jó helyezkedésre szükség van a jobb oldalon is hátul, ám itt sokkal nagyobb szabadságod van arra, hogy segítsd a támadásokat és szükség is van erre."

 

"Mikor a Unitedhez jött, akkor eleinte a jobb oldalon játszott, ahol kihasználhatta erejét és ügyességét a pálya teljes hosszában."


dailymail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!