Redknapp a United kipukkadására számít

Harry Redknapp ismét hangot adott azon hitének, miszerint a Manchester United nem lesz képes veretlenül végigmenetelni ebben a szezonban, miután csapatával gólnélküli döntetlent értek el ellenük a White Hart Lanen.


Redknapp már a mérkõzést megelõzõ napokban azzal keltette az amúgy is felfokozódott hangulatot, hogy nem érzi úgy, hogy a United sokkal erõsebb lenne, mint a bajnokság többi élcsapata.

 

Abban reménykedett, hogy a Spurs lehet az elsõ csapat, amely letudja gyõzni a Vörös Ördögöket, azonban be kellett érniük egy döntetlennel, miután nem tudták feltörni a vendégek remkül záró védelmét, még Rafael kiállítását követõen se.

 

A Tottenham menedzsere mindazonáltal a Manchester United botlását prognosztizálja a szezon még elõttünk álló részére.

 

 

"Nem tudom azt mondani, hogy más dimenziót képviselnek, és biztosan az övék lesz a bajnoki cím" - kezdte Redknapp.

 

"Nem érzem úgy, hogy képesek lehetnek veretlenül végigjátszani ezt a szezont. Rengeteg olyan csapat van, akik képesek lehetnek õket legyõzni."

 

"Olyan jó csapatuk biztosan nincs, mint két éve, amikor nálunk játszott Cristiano Ronaldo és Carlos Tevez is."

 

"Szerintem sok más csapat hatalmasat fejlõdött az utóbbi idõben, és a korábbinál sokkal közelebb kerültek hozzájuk, de jelen pillanatban még a csúcson vannak, annak ellenére is, hogy ilyen játékosokat veszítettek."

 

Érdekes módon Sir Alex Fergusonnal ellentétben kollégája kommentálta a játékvezetõ ténykedését Rafael kiállításával kapcsolatban, ugyanis szerinte szigorú ítélet született.

 

"Futás közben véletlenül belerúgott Assou-Ekotto sarkába. Nem direkt megakasztotta. Mit lehet ezzel tenni? Nem tudott más irányba menni." 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!