Lingard éhezik a sikerre

Jesse Lingard elmondta, hogy az újonnan érkezõ játékosok ösztönzik õt abban, hogy sokkal keményebben dolgozzon azért, hogy beverekedje magát a United elsõ csapatába.


Az egykori FA Youth Cup gyõztes tavaly a Swansea elleni mérkõzésen debütált Van Gaal égisze alatt a csapatban és mély benyomást tett a menedzserre. Egy súlyos térdsérülés azonban meggátolta abban, hogy folyamatos játéklehetõséget harcolhasson ki magának. Felépülése után pedig kölcsönbe került a Derby County csapatához és lenyûgözõ teljesítményt nyújtott hazája utánpótlás válogatottjában az U21-es Európa Bajnokságon.

 

A tavalyi International Champions Cup sorozatban nyáron remekül játszott és a sorozat döntõjében gólt is szerzett a Liverpool ellen. A 22 éves játékos pedig reméli, hogy a 2015-ös felkészülés is hasonlóan jól alakul számára.

 

"A mostani felkészülés teljesen más, mint a tavalyi" - mondta Lingard az MUTV-nek. "Nagyon nagy szeretettel fogadtak minket Amerikában, minden egyes játékost, aki eljött. Nagyon erõs csapatunk van és úgy gondolom, hogy messzire juthatunk majd a szezon folyamán."

 

"Nem számít hová mész, mindenhol meg kell küzdened a helyedért. Mikor azt látod, hogy olyan játékosok érkeznek a csapathoz, mint Bastian, vagy Morgan, akkor még keményebben akarsz dolgozni, hogy megmutasd mire vagy képes. Ez egy nap mint nap zajló egészséges verseny. Memphis is egy rendkívül pezsgõ karakter és Matteo is szívesen lóg a srácokkal. Nagyon jó a hangulat a táborban. Nagyon várjuk már, hogy elkezdõdjön a bajnokság, ám jelenleg még a túra mérkõzéseire kell koncentrálnunk."

 

 

Az intenzív ttréningek elengedhetetlenek, hiszen a csapat augusztus 8-án a Tottenham ellen kezdi meg az Old Traffordon a 2015/16-os idényt.

 

"Hozzá vagyunk szokva a terheléshez" - tette hozzá Jesse. "Minden nap keményen és sokat edzünk, hiszen valahol a jövõnk a tét. Ez kell, hogy lebegjen a szemünk elõtt, erre kell koncentrálnunk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!