Nani a visszatérõ Scholest dicséri

A sérülésbõl felépülõ Scholest mindenki üdvözölte a United öltözõjében, nem különben tett így Nani is.


Ebben a hónapban az Inside United magazin is foglalkozik Paullal, mint a világ labdarúgásának öt legkedveltebb játékosa közül az egyike.

"Scholesy hihetetlen és kiváltság, hogy egy csapatban lehetek vele" - áradozott Nani. "Minap az egyik edzésen azt mondtam neki, otthon kellene maradnia, mert egyedül játszik csak. Úgy értettem ezt, hogy passzol egyik szélre, majd megy is segíteni és kapja is vissza a labdát, majd a másik szélre is kipasszol, ismét megy segíteni és kapja is vissza a labdát. Mindvégig õ irányítja a játékot."

 

 



"A másik csapat a labda közelébe sem kerül. Mindenki ellene játszik."

A Manchester Senior Cup keretein belül legutóbb a Bury tartalék csapata is megtapasztalhatta Scholse mûvészi játékát. Ágyék sérülésébõl felépülve Paul egy órát volt a pályán és nagyban segített abban, hogy Gabriel Obertan mesterhármast ünepelhessen. Egyik gólpassza szinte már a védjegyévé vált hosszú labda volt, a United pedig 8-0 arányban gyõzött ellenfele ellen.

Nani folytatta: "Õ a legjobb középpályás, akit valaha láttam. Tud passzolni, gólt lõni ballal, jobbal, fejjel, tud mindent. Be tudja csapni az ellenfél játékosait, ráadásul nagyon szeret kötényt adni. Hihetetlen játékos!"


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!