Két play-off meccs helyszíne lesz az Old Trafford

Idén a harmad- és negyedosztály sorsdöntõ összecsapásainak az Old Trafford ad otthont.


A szezon végén a League One (harmadosztály) és League Two (negyedosztály) rájátszásanak döntõit az Old Traffordon rendezik meg május 28-29-én. Ez lesz az elsõ alkalom, hogy a ligák szezon végi döntõit az Észak-Nyugaton rendeznék meg.

A Football League elnöke, Greg Clarke elmondta: "Nagyon örülünk a lehetõségnek, hogy a világ labdarúgásának egyik legnagyobb stadionjában játszatjuk le ezeket a 'gyõztes mindent visz' találkozókat. Nagyon boldogok vagyunk, hogy olyan területen játszatjuk a mérkõzéseket, amely a profi futball kezdete óta az egyik legmeghatározóbb szíve."

 


A United igazgatója, David Gill hozzátette: "Nagyon örülünk, hogy a két döntõ helyszínéül az Old Traffordot választották. A play-off mérkõzések felépítették maguknak azt a hírnevet, hogy a futball naptár egyik legizgalmasabb, legváltozatosabb összecsapásait nézhetik meg a látogatók. Ennek fényét emeli, hogy az ország vezetõ klub stadionja láthatja vendégül a csapatokat."

A döntõben résztvevõ szurkolók számára kiutalható jegyek mennyisége összhangban lesz a Wembley esetében kiutalható mennyiséggel, tehát 65000 jegyet fognak a döntõben részt vevõ klubok számára biztosítani.

A Football Leaguenek és az FA-nek azért kellett más helyszínt választaniuk, mert május 28-án a Wembley ad otthont a Bajnokok Ligája döntõjének, két nappal késõbb pedig a Championship rájátszásának döntõjének.


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!