Hivatalos: Martial a Unitedé

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy Anthony Martial az AS Monaco csapatától átigazolt az Old Traffordra. A játékos négyéves szerzõdést írt alá, plusz egy év hosszabbítási opcióval.


A 19 éves támadó 70 alkalommal szerepelt a Monacóban 2013 óta, ezalatt 15 gólt szerzett. A fiatal játékos az U16-os válogatottól egészen az U21-es nemzeti együttesig szerepelt utánpótlás szinten, idén augusztus 28-án pedig a felnõtt keretbe is meghívást kapott.

 

"Nagyon izgatott vagyok, hogy a Manchester Unitedhez csatlakozhatok" - mondta Martial. "Élveztem az As monacónál eltöltött idõt, szeretnék köszönetet mondani nekik és a szurkolóknak mindazért, amit értem tettek."

 

"Mindig a Premier League-ben akartam játszani és minden fiatal focista álma az, hogy a világ legnagyobb klubjához igazolhasson. Nagyon várom már, hogy találkozzam az új csapattársaimmal és együtt dolgozzam Louis van Gaallal, aki már oly sok mindent elért pályafutása során."

 

 

Van Gaal így nyilatkozott: "Anthony egy istenadta tehetség, fiatal, multifunkcionális támadó nagyszerû potenciállal. Egy jó ideje figyeltük már õt, rengeteget fejlõdött az AS Monacónál eltöltött ideje alatt."

 

"Örülök, hogy a Manchester Unitedhez igazolt és hiszem, hogy ez a megfelelõ klub számára a további fejlõdés elérése érdekében. Mindene megvan ahhoz, hogy klasszis játékossá váljon; de idõt kell adni neki, hogy alkalmazkodni tudjon új környezetéhez és a Premier League-hez."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!