LvG: Martialt a következõ menedzsernek vettem

Louis van Gaal elismerte, nevetséges volt az az összeg, amit Anthony Martialért kifizetett, de a játékos megvásárlásakor már a Manchester United következõ menedzserére is gondolt.


A holland szakvezetõ utalt arra is, hogy Ryan Giggs lesz az, aki profitálni fog abból, hogy a most 19 éves labdarúgó a klubhoz igazolt. Martialt egyébként 36 millió fontért vásárolta meg a United az AS Monaco gárdájától, ám ez az összeg egészen 58 millióig is felkúszhat.

 

"Ez egy nevetséges összeg, de õrült világban élünk" - nyilatkozta Van Gaal a Lancashire County Cricket pályán. "A Unitednek már rutinszerûen 10 millióval többet kell kiadnia egy játékosért, de õt nem magamnak vettem. A Vörös Ördögök következõ menedzserének vásároltam."

 

Giggs is ott ült a menedzser mellett, aki hozzátette: "És úgy érzem, bemutathatom a Manchester United következõ menedzserét!" 

 

 

Van Gaal azt is elismerte, nagyon örül annak, hogy a walesi legenda elfogadta az általa felajánlott asszisztensi posztot azután, hogy tavaly Hollandiában 90 percen át beszélgettek a United játékosainak értékelésérõl.

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!