Fergie: Így tovább Berbatov

A skót menedzsert lelkesíti a bolgár csatár formája.


A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson reméli, Dimitar Berbatov megtartja csillogó formáját és legalább 20 gólt szerez ebben a szezonban.

Berbatov a tegnapi Birmingham elleni produkciójával beállította Ruud Van Nistelrooy 2002/03-as szezonban elért bravúros teljesítményét, miszerint egy szerzonban háromszor volt képes mesterhármast elérni. (Ez a Premier League éra során rajtuk kívül csak Alan Shearernek sikerült még. - a szerk.)

A korábbi Tottenham mesterlövész lenyûgözõ 17 bajnoki gólnál tart, fölényesen lehagyva a mindent figyelembe véve 3 gólig jutó Rooneyt, valamint Hernandezt és Nanit, akik kilenc és nyolc gólt értek el idén.

 


Ferguson nagyon fontosnak tartja Berbatov közremûködését és úgy érzi, a bolgár jelenlegi formája biztosítja azt, hogy a United továbbra is lenyûgözõ sorozatát - bajnoki veretlenség - folytatni tudja.

"Dimitar nagyon jó irányban halad, hogy elérje a 20 gólt, ami nagyon fontos lenne számunkra" - mondta Ferguson a Key103 rádiónak.

"Ez egy példát mutatna a csapat számára és remélhetõleg lesz más is, aki eléri ezt a szintet."

"Dimitar megvalósítja azt, amit a képességei alapján tud. Ezt a többi játékosom is megérzi. A részüket képezik, mikor vele játszanak együtt. Neki különleges képességei vannak, amit úgy hiszem jól ki is használunk."


 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!