Van Gaal gyõzni akar a válogatott szünet elõtt

Louis van Gaal a lehetõ legjobb lelkiállapotban szeretné fiait a válogatott szünetre küldeni azzal, hogy ma a Manchester United legyõzi a West Bromwich Albiont.


Ebben a szezonban eddig kétszer szakította meg a bajnoki fordulókat válogatott szünet, a Vörös Ördögök pedig a megelõzõ fordulókban mindig vereséget szenvedtek - elõször a Swansea City, majd az Arsenal ellen - ezt a "pocsék" érzést pedig Van Gaal most mindenképpen szeretné elkerülni.

 

A ma délutáni mérkõzés egy nagyon hosszú és sûrû idõszak végét jelenti a United számára, Van Gaal pedig nem becsüli le a birminghamieket, akik legutóbbi két Old Traffordra tett látogatásukról gyõzelemmel távozhattak - 1-0-ra nyertek idén májusban és 2-1-re 2013. szeptemberében.

 

"A három hét alatt lejátszott hét meccses sorozatunk végén remélem gyõzelemmel tudunk majd zárni" - kezdte a holland menedzser.

 

"Azonban legutóbb a West Brom gyõzni tudott itt, így ez mindenképpen nehéz lesz."

 

"Szeretnénk egy olyan két hetes idõszakot magunknak, amelyre nem vereséggel, hanem gyõzelemmel mehetünk. Pocsék érzés veszíteni a válogatott szünet elõtt, de pontosan ez történt velünk, amikor a Swansea City és az Arsenal ellen játszottunk idegenben az idei szezonban. De most más a helyzet, hiszen otthon játszhatunk."

 

 

A kapu elõtti gyengébb teljesítmény ellenére a United továbbra is a negyedik helyet foglalja el a Premier League tabelláján, Van Gaal pedig megingathatatlan azon eltökéltségében, hogy a Vörös Ördögökre továbbra is figyelni kell a tabella élbolyában.

 

"A bajnokság élmezõnyéhez kell tartoznunk" - tette hozzá.

 

"Ez a klub életének szerves része. Mindenki ebben hisz - nem csak a játékosok, de a szurkolók is."

 

"Idén közelebb vagyunk ehhez, és van még miért küzdenünk. Több pontunk van, stabilabbak vagyunk és kevesebb gólt kapunk - azonban több gólt kell szereznünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!