Lingard meghívót kapott a válogatottba

Bár Michael Carrick sérülés miatt nem játszhat, de Jesse Lingard akár pályára léphet a Franciaország elleni, keddi összecsapáson, hiszen megkapta elsõ meghívóját a felnõtt nemzeti együttesbe.


Lingard ma csatlakozott a 'háromoroszlánosokhoz' annak érdekében, hogy erõsítse a válogatottat, miután Michael Carrick és a Leicester City-ben játszó James Vardy kikerült a keretbõl.

 

Carrick még pénteken, a spanyolok elleni 2-0-ra elvesztett mérkõzés utolsó percében szenvedett sérülést és már visszatért a Unitedhez, hogy kiértékeljék sérülésének mértékét a Watford elleni bajnokit megelõzõen.

 

Ez az elsõ alkalom, hogy Lingard a felnõtt csapat tagja, ám U21-es gárdában már 11-szer szerepelt azóta, hogy 2013 augusztusában bemutatkozott Skócia ellen azon a szinten.

 

 

A 22 éves játékos ezt írta Instagramján: "Nagy öröm, hogy behívtak Anglia felnõtt válogatottjába. Mindig megtisztelõ ezt a mezt viselni."

 

Carrick pályafutása a nemzeti csapatban nem sikerült túl szerencsésre, rengeteg sérülés hátráltatta õt, amit jól jellemez az a tény is, hogy világversenyen csak egyszer szerepelt a válogatottban - a 2006-os világbajnokságon.

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!