Lingard: Jeleztük a szándékainkat

Jesse Lingard szerint a Manchester United késõn, és egyben drámai módon elért Watford elleni gyõzelme növelni fogja a nyomást a Premier League bajnoki címére hajtó többi csapatával szemben.


Louis van Gaal tanítványainak egy késõi Troy Deeney öngólra is szükségük volt, amelyet Bastian Schweinsteiger erõszakolt ki gyakorlatilag, ahhoz hogy három ponttal térhessenek haza, miután a Lódarazsak csatárának értékesített tizenegyese úgy tûnt, hogy döntetlent ér majd a hazaiaknak Memphis Depay vezetõgólját követõen.

 

Lingard, aki megtartotta helyét a kezdõcsapatban a Vicarage Roadon lejátszott mérkõzésre is miután remekelt a West Brom elleni elõzõ fordulóbeli bajnokin, úgy véli, gyõzelmükkel egyértelmûen jelezték szándékaikat az elõttük álló sûrû idõszakot megelõzõen.

 

"Hatalmas siker ez" - kezdte a Manutd.com-nak.

 

"Ez egyfajta jelzés volt a többi csapatnak, akik hasonló célokkal rendelkeznek, mert láthatták, hogy képesek vagyunk így is nyerni. Ezzel egy kis nyomást helyzetünk rájuk, de jó érzés újra ott lenni, ahol most vagyunk."

 

"Nagyszerû módja volt így befejezni a mérkõzést. Azt gondolom, hogy összességében egy eléggé össze-vissza mérkõzés volt, ahol a körülmények se segítettek, de végig fenn kellett tartanunk a koncentrációnkat, és nagyszerû, hogy sikerült gyõznünk."

 

"Rengeteg mérkõzés vár még ránk, számos sérültünk van jelen pillanatban, ehhez pedig alkalmazkodnunk kell, amit azt hiszem ma remekül megtettünk. Amíg sikerül annyi mérkõzést megnyernünk Karácsonyig, amennyit csak tudunk, addig azt hiszem nem lehet nagy baj."

 

 

Amikor arról kérdezték, hitte volna, hogy csapata képes lehet nyerni, azt követõen, hogy az utolsó pillanatokban kiegyenlített az ellenfél, a szélsõ így felelt:

"Egyértelmûen. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, és személy szerint több helyzetem is akadt, amelyekbõl betalálhattam volna. Természetesen ezen még sokat kell dolgoznom, de nagyszerû volt látni, hogy Basti a hosszúnál visszatudta kanalazni a labdát. Hosszú idõbe telt, mire sikerült neki, de végül gólt tudott szerezni, amelyet nagyon megérdemelt."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!