Lingard: Le kell gyõznünk a kritikákat

Jesse Lingard már megmászta a ranglétrát a Manchester Unitednél, mely idõ alatt rengeteg kritikát is fel kellett dolgoznia és úgy gondolja, hogy most ugyan ez a teendõ, miután a csapat kiesett a Bajnokok Ligája küzdelmeibõl


Az ifjúsági csapat egykori szélsõje ugyan még nem sok mérkõzésen szerepelt a felnõtt csapatban, de nagyon jól tisztában van vele, hogy mit vár el a külvilág a csapattól és azzal is tisztában van, hogy a kedd esti vereség a Wolfsburg otthonában milyen visszhangot fog kavarni.

 

"A Manchester United játékosának lenni nagy nyomással jár" - mondta Lingard a norvég Viasat Sportcsatornának. "Ha kiesel egy sorozatból, akkor kritikákat fogsz kapni és csak rajtad múlik mihez kezdesz velük. Fölé kell emelkedni ezeknek a dolgoknak az egész csapatnak és arra koncentrálni, hogy mi vár ránk a jövõben."

 

"Pozitívnak kell maradnunk. Ki tudjuk dolgozni a lehetõségeket a kapu elõtt, csak jobban kell koncentrálni a befejezésre. Dolgozunk ezen és remélhetõleg a következõ mérkõzéseken már nem lesz gond ezzel sem."

 

 

Lingard idén 12 alkalommal szerepelt a felnõtt csapatban bajnokikon és a Bajnokok Ligájában is 4 találkozón pályára léphetett. Bár nem minden mérkõzés úgy sikerült, ahogy a csapat szerette volna, Jesse mégis úgy gondolja, hogy megállta a helyét a pályán és nem vallott szégyent.

 

"Nyilvánvalóan csalódottak vagyunk, az egész csapat. De tovább kell mennünk. A Bajnokok Ligája mérkõzéseken rengeteg tapasztalatot tudtam szerezni, melyeket a jövõben biztos, hogy hasznosítani tudok majd a pályafutásom során."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!