Mata blogja: A szó most nem elég

Gyõzelem, vereség vagy döntetlen, a Manchester United támadója, Juan Mata minden hétfõn megosztja személyes gondolatait. Ezen a héten két nehéz meccsre is reflektálnia kell.


Sokat gondolkoztam a szombat estérõl és arról mit mondjak Nektek egy ilyen csalódástkeltõ hét után.

 

Tudom, hogy nem akarjátok ezt olvasni, hogy a szó most nem elég. És egyetértek Veletek. Számomra az írás nehéz, hiszen amit igazán akarok, az az, hogy minél elõbb játszhassak. De egyszer minden elmúlik, mint ahogy ez a rossz sorozat is.

 

Amikor jöttünk visszafelé Bournemouth-ból, csak és kizárólag a vereség keltette frusztrációra és azok csalódottságára tudtam gondolni, akik velünk jöttek, azokra akik nézték a meccset a TV-n, azokra, akik Németországban is velünk voltak... és hogy ezt a bosszúságot csakis jó eredményekkel lehet elhessegetni, szavakkal nem.

 

 

Ezek azok a pillanatok, amikor a szokottnál is jobban össze kell tartanunk, én ebben hiszek, mert szerencsére a fociban párnaponta újabb meccset játszhatsz. Tisztában vagyunk vele, hogy javulnunk kell és ez az amiért, attól függetlenül, hogy nagyon rosszul érezzük magunkat egy fájdalmas vereség után, fel kell állnunk és továbbra is dolgoznunk, hogy felkészüljünk a következõ meccsre. Megfelelõ hozzáállással és azáltal, hogy mindegyikünk a maximumot adja, ki fogunk keveredni ebbõl a helyzetbõl. Ez egy hosszú szezon és még messze a vége. Sosem fogjuk feladni, ez bizonyos. A december egy nehéz hónap és itt az ideje, hogy elkezdjünk újra gyõzelmeket aratni és hogy visszaszerezzük az önbizalmunkat.

 

Tudom, hogy ezek a sorok nem fognak valami nagy vígaszt nyújtani egyikõtök számára sem, de el kell mondanom: az, hogy ezekben a pillanatokban, amikor ilyen kiábrándító idõszakot is élünk meg, és Ti mindezek ellenére támogattok bennünket, teszi ezt a klubot különlegessé. Ti teszitek a klubot különlegessé.

 

Szebb napok jönnek ezek után, biztos vagyok benn, és a hétfõi napnak egy pozitívabb szellemiséggel vágunk neki.

 

Köszönjük, hogy mindig számíthatunk Rátok!

 

Ölel,

Juan


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!