Di Maria Blanc hívószavára hagyta el a Unitedet

Angel di Maria elmondása szerint a Paris St. Germain edzõje és a United korábbi játékosa, Laurent Blanc telefonhívása gyõzte meg végérvényesen arról, hogy elhagyja a klubot nyáron.


Az argentin válogatott játékosa mindössze egy szezont töltött el a Premier League-ben a Real Madridtól történõ 59.7 millió fontos átigazolását követõen, és mielõtt a Ligue 1 bajnokához szerzõdött volna.

 

Di Maria bár jól kezdett a Manchester Unitedben, sorsa nagyon gyorsan rosszra fordult azzal, hogy Louis van Gaal számtalan alkalommal csak csereként számított rá, ráadásul még az otthonába is betörtek illetéktelen behatolók.

 

Rövid angliai kitérõje után pedig 44,3 millió font ellenében a PSG-hez igazolt az elmúlt nyáron, melyben bevallása szerint vaskos szerepet játszott az, hogy a francia vilgágbajnok személyesen hívta fel telefonon.

 

"Akkor beszéltünk elõször, mielõtt még a PSG-hez aláírtam volna. Nagy örömmel töltött el," - mondta a BeIN sports-nak.

 

"Ugyanaz a forgatókönyv zajlott le, mint amikor Mourinho rábírt, hogy a Real Madridhoz menjek. Elõzetesen felhívtak és elbeszélgettem velük. Blanc akkor hívott, amikor épp az Egyesült Államokban volt én pedig a nyaralásomat töltöttem."

 

"Azt mondta, nagyon boldog, hogy lehetõsége van leigazolni, mert elõtte már számos alkalommal tett kísérletet erre. Természetesen ez óriási lökést adott ahhoz, hogy a PSG-hez igazoljak."

 

Di Maria ebben a szezonban már 7 gólnál jár a PSG színeiben, ugyanennyi gólpasszt jegyezve, csapata pedig 17 ponttal vezeti a Ligue 1-t, valamint a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjébe is könnyedén jutott tovább csoportjából.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!