Lingard újra bizonyítana

Jesse Lingard reméli, fontos szerepet játszhat abban, hogy a Manchester Unitedet a héten újabb két fontos gyõzelemhez juttassa, miután másik szélsõ társával, Memphis Depayjal a kispadról beállva pozitív hatással voltak csapatukra szombaton az FA-kupában.


A Vörös Ördögök a héten hat nap alatt két idegenbeli túra elébe néznek, elõbb kedden a Newcastle United, majd vasárnap a Liverpool vendégei lesznek, Lingard pedig kijelentette, játékostársaival eltökéltek, hogy építsenek az új évben aratott Swansea City és Sheffield United elleni gyõzelmeikre.

 

A 23 éves középpályást a 60. percben cserélték be Memphisszel karöltve a múlt hétvégi, Pengék elleni FA-kupa találkozón, utóbbi pedig alaposan hozzájárult a Wayne Rooney késõi gyõztesgólját megelõzõ tizenegyes-szituáció kiharcolásához. Lingard, aki december közepén elszenvedett térdín sérülése óta elõször térhetett vissza a csapatba, szeretne az elõttük álló mérkõzéseken is jó benyomást tenni.

 

 

"Jól éreztem magamat" - kezdte a MUTV-nek.

 

"Számomra mindig fontos, hogy megfelelõ mennyiségû játékidõhoz juthassak, és úgy érzem, hogy Memphis és én is hatással tudtunk lenni a mérkõzés alakulására, ami jó dolog, és jó helyzetbe hoz minket a Newcastle elleni mérkõzést illetõen."

 

"Elég kevés szélsõnk van a keretben, az pedig mindig jó dolog, ha eggyel nagyobb sebességi fokozatba tudunk kapcsolni. A keretben található játékosállomány sokszínûsége okán a menedzserünk minden mérkõzésre különbözõ lehetõségekkel rendelkezik."

 

"Most a legutóbbi két gyõzelmünkre kell építenünk. Sorozatban három gyõzelemre van szükségünk, és ez remélhetõleg beindíthatja a teljesítményünket, és képesek leszünk a továbbiakban a jó eredményeket szállítani."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!