Miért reklámozzák a játékosok DiCaprio új filmjét?

Leonardo DiCaprio új filme, A visszatérõ már a mozikban van, a United játékosai pedig egész héten ezt a filmet reklámozták.


Chris Smalling ezt posztolta kedden a Twitteren: "Alig várom, hogy lássam a @RevenantMovie-t."

 

A háromszoros Oscar-díj nyertes rendezõ, Alejandro González Iñárritunak a Birdman után a A visszatérõ (The Revenant) a következõ filmje - amit az Egyesült Királyságban tegnap kezdtek el vetíteni - és sokan arra számítanak, hogy ez fogja meghozni Leonardo DiCapriónak az elsõ Oscar-díját.

 

Smalling lelkesedése nem kavart nagy port. Õ az a fajta United játékos, akit sok minden érdekel. Szívesen nyaralt Peruban, de azt is tudjuk, hogy business management-et tanult volna az egyetemen, hogyha a labdarúgó karrierje nem sikerült volna ilyen jól.

 

Viszont csütörtökön már Memphis is megemlítette a filmet: "A @RevenantMovie nagyon látványos" szintén utalást téve a film twitter profiljára. Félórával késõbb Morgan Schneiderlin is posztolt: "Végre elvihetem a barátnõmet az új Di Caprio filmre." Azóta Matteo Darmian, Ashley Young, Bastian Schweinsteiger és Juan Mata is reklámozta a filmet a közösségi médián, de még Bryan Robson és Andy Cole is csatlakozott hozzájuk.

 

 

Lehetséges, hogy a United játékosai ekkora film õrültek? Talán, de a klub megerõsítette a hírt a M.E.N. Sportnak, hogy üzletet kötöttek a 20th Century Fox filmstúdióval, amely A visszatérõt forgalmazza.

 

Ez azt is megmagyarázza, hogy miért lehetett hallani a stúdió ikonikus, zenei témáját a kezdõrúgás elött az utóbbi három mérkõzés során az Old Traffordon. A visszatérõ az elektronikus hirdetõtáblákon is helyet kapott a Sheffield United elleni mérkõzésen, amit a tévé is közvetített.

 

A United nem jelentette be formálisan az új partnerrel kötött szerzõdést, mert a stúdió azt szerette volna, ha a klub játékosai - és nagykövetei, mint Robson és Cole - reklámozzák a filmet a közösségi médiában. A United játékosai nem kapnak pénzt azért, mert reklámozzák a filmet.

 

Ebben az az irónia, hogy 20th Century Fox elnöke, Rupert Murdoch megpróbálta átvenni az irányítást a United felett a  British Sky Broadcasting-on keresztül, még 1998-ban, de különbözõ szervezetek ennek keresztbe tettek, majd 1999 áprilisában végleg blokkolták az üzletet.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!