Lingard: Ébren álmodom a Unitednél

A Manchester United szélsõje, Jesse Lingard elmondása szerint "egy álma válik valóra" azáltal, hogy a Manchester Unitedben játszhat, és szeretné ebben a szezonban még több góllal segíteni a Vörös Ördögöket.


Lingard idén már harmadszor tudott eredményes lenni, amikor a Stoke City 3-0-s legyõzésével végzõdõ keddi, hazai bajnokin megnyitotta a gólok sorát, egy Cameron Borthwick-Jacksontól érkezõ baloldali beadás után.

 

A mérkõzés után a Manutd.com-nak nyilatkozva Lingard elárulta, mindig is az volt a célja, hogy rendszeres játéklehetõséghez juthasson a Manchester United felnõtt csapatában, és kijelentette, továbbra is keményen fog dolgozni azért, hogy megõrizze helyét.

 

"Természetesen fiatalként ez volt a fõ célom, úgyhogy az, hogy most hétrõl-hétre játszhatok a Premier League-ben a Manchester United színeiben, egy valóra vált álom számomra" - kezdte.

 

"Ébren álmodom, de tudom, hogy továbbra is keményen kell dolgoznom, mert mások is harcolnak a helyemért a kezdõcsapatban, úgyhogy további gólokat kell szereznem, és a helyzetek kidolgozását is folytatnom kell."

 

 

Amikor a csapat utóbbi mérkõzéseken megfigyelhetõ, javuló teljesítményérõl kérdezték, a 23 éves saját nevelés így folytatta:

"Szabadság és rengeteg energia volt a játékunkban. Szeretnénk szórakoztatni a közönségünket, ez a gyõzelem pedig levett egy kis terhet a vállunkról, úgyhogy most csak a futballra koncentrálhatunk."

 

"Tudjuk, hogy amíg a szurkolóinkat magunk mögött tudhatjuk, minden akadályt át tudunk lépni. Nehéz volt elfogadni az utóbbi idõk kritikáit, de nekünk csak a mérkõzésekre szabad koncentrálnunk."

 

"Úgy kell játszanunk egy mérkõzésen, ahogyan az adott pillanatban az lehetséges, a Derby és a Stoke ellen pedig megmutattuk, milyen a csapatunk igazi karaktere. Most a figyelmünknek azonban már arra kell hárulnia, hogy a hétvégén legyõzzük idegenben a Chelsea-t."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!