Giggs óvatos a Villával kapcsolatban

A legenda figyelmeztet, nem szabad könnyedén venni a kedd esti mérkõzést.


Ryan Giggs szerint a fiatal és sikerre éhes Aston Villát, kiegészülve a gólérzékeny Darren Benttel nem szabad könnyedén venniük a holnap esti bajnoki mérkõzésen.

Giggs a mérkõzésrõl elmondta, annak ellenére, hogy a Villa jelenleg szerény helyen áll a bajnokságban, senki ne gondolja, hogy könnyû mérkõzés vár a Vörös Ördögökre.

A fiatal birminghami gárda állt legközelebb ahhoz az idei bajnokságban, hogy legyõzze a Unitedet novemberben, ám 2-0-ás elõnyüket sem sikerült végül megtartaniuk Giggsékkel szemben.

 


"Nagyon lenyûgöztek engem" - kezdte a walesi a United Review-nek. "Fiatalok kerültek a csapathoz és nagyon gyors játékot játszanak. Néha, mikor lassan játszol sikertelen vagy, de akkor is folyamatosan kell dolgoznod a sok meccs alatt. Mi nem játszottunk akkor jól, de a srácok végül hozták az eredményt."

"Tavaly jöttek az Old Traffordra és legyõztek minket. A játékosaiknak megvan a sebességük és képességük ahhoz, hogy bármely csapatnak problémát okozhassanak. Készen kell állnunk erre."

"Kicsit meglepett, hogy a tabella alsó felében szerepelnek. Tudjuk, hogy sok tehetséges fiataljaik vannak, de sokszor a kulcsjátékosaik sérültek voltak, ezért állnak ott."

"Agbonlahor egy nagy játékos és nagyon hiányzott már nekik. Amikor egy új menedzser érkezik, idõ kell neki mire alkalmazkodni tud, így valószínûleg ez is szerepet játszott a helyezésükben."

Az új igazolás, Darren Bent úgy tûnik felemelkedést jelent a klub számára, mióta hatalmas összeg ellenében a Sunderlandtõl Birminghambe érkezett. "Õ garantálja a gólokat" - folytatta Giggs. "Bebizonyította ezt az elmúlt 4-5 évben. Nem sok játékos van, akik több gólt szereztek, mint õ és biztos vagyok benne, a Villánál is sok gólt fog lõni. Jól kezdett náluk, ez nem kérdés."


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!