Kölcsönlesen - február 16.

Dean Henderson újabb hónappal meghosszabbította kölcsönszerzõdését a Stockport Countynál, amelyet egy kapott gól nélkül lehozott mérkõzéssel ünnepelt. A fiatal kapus számos védést bemutatott a hatodosztályú bajnokin.


Victor Valdes térdín sérülés miatt kihagyta a Standard Liege 2-0-s vereségével végzõdõ Westerlo elleni mérkõzést, míg James Wilson betegség miatt maradt le a Brighton 3-2-es, Bolton elleni diadaláról.

 

A Barnsley hétmérkõzéses gyõzelmi szériájának véget vetett a Gillingham, pedig Ashley Fletcher nagyon közel járt az egyenlítéshez a 2-1-es vereség alkalmával.

 

 

Nick Powell a téli átigazolási idõszak utolsó pillanatában került kölcsönbe a másodosztályból való feljutásért küzdõ Hull Cityhez, menedzsere, Steve Bruce azonban nem akarja siettetni a játékos bevetését:

"Megfelelõen kell kezelnünk az õ állapotát, hiba lenne tõlem, ha mély vízbe dobnám, amikor még nem áll készen rá. Mike Phelan jól ismeri õt, és természetesen hosszasan beszélgettem róla Ryan Giggsszel is. Annyit mindenképpen elmondhatok, hogy Ryan nagyon kedveli õt játékosként."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!