Giggs a Rooney ügyrõl

Ryan Giggs szerint Rooney rosszul idõzítette kirohanását a szezon elején.


Az angol csatár korábban azzal sokkolta az Old Trafford szurkolóit, hogy szeretné elhagyni a klubot, mert nem lát ambíciót a tulajdonosokban és a klub jövõjében.


A Manchester United rajongóit nagyon felbosszantotta akkor, hogy kedvencüket a városi rivális Manchester City gárdájával hozták összefüggésbe, ráadásul Rooney pont egy Bajnokok Ligája mérkõzés elõtt kérte magát átadólistára.


A probléma megoldódott, amikor Rooney késõbb aláírta új szerzõdését, amivel a klub legjobban fizetett játékosa lett, de Giggsben nyomot hagyott az eset.

 


“Egy Bajnokok Ligája találkozó elõtt történt az eset, elég buta idõzítés volt, de mélyen belül tudtam, hogy úgyis elrendezõdik a dolog” – mondta Giggs az Inside United magazinnak.


“A szurkolók és én sem tudhattuk kívülállóként, hogy mi zajlott valójában a háttérben, csak azt tudtuk, hogy a Cityt emlegetik.”


“Számomra, mint United szurkoló számára, amikor meghallottam a Cityvel kapcsolatos pletykákat egyértelmû volt, hogy ez nem történhet meg.”


“Meg voltam lepõdve, mint mindenki más, de nem beszéltem vele. Vannak mások az öltözõben, akik közelebb állnak hozzá, így rájuk hagytam, hogy átbeszéljék vele. Nem nagyon vonódtam bele a dologba.”


A walesi varázslót egyébként egy nem rég lezárult szavazás alapján minden idõk legnagyobb Manchester United játékosának választották.

 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!