Az X-Faktor gyõztes találkozott kedvenceivel

Alexandra Burke le volt nyûgözve az Aon Training Complex-ben tett látogatása után. Az elõadó, aki a 2008-as X-Faktor gyõztese, már a legnagyobb sztárok társaságában is állt színpadon, õ maga is hatalmas rajongótábort szerezve. Most mégis õ volt a rajongó.


Az énekesnõ, aki az elmúlt 12 hónapban a közkedvelt 'The Bodyguard' címû zenés elõadáson dolgozott, 2011 után egy újabb emlékezetes és élvezetes látogatást tett az Aon Training Complex-ben. Akkor Alexandra megismerte Ryan Giggs-t, Rio Ferdinandot és Edwin van der Sart. Azóta pedig a manchesteri koncertje során a Palace Színházban karácsony elõtt Wayne Rooney-t is volt szerencséje személyesen megismerni, nagy rajongója a Manchester Unitednek.

 

Akexandra a MUTV-nek: "Amikor kiderült, hogy az elõadás helyszínén ott volt Wayne és a felesége, Coleen, nagyon ideges lettem. Ugyanakkor tudtam régrõl, hogy Wayne az X-Faktorban való szereplésemkor nagyon szurkolt nekem és állítólag õ már az elején megjósolta, hogy meg fogom nyerni a versenyt, szóval egyidõben megnyugtató is volt, hogy ott van és támogat még mindig."

 

 

"Wayne egy nagyon kedves srác, akivel párszor már találkoztam, de minden egyes újabb alkalom öröm és megtiszteltetés, különösen, ha a fellépéseimen láthatom viszont."

 

"Az a nap, amikor az edzõközpontba mehettem, csodálatos volt. A legjobb barátom, Lance szervezte le, aki nagyon jó barátja Rio Ferdinandnak és Edwin van der Sarnak is. Én egy turném keretein belül érkeztem Manchesterbe és Lance mondta, hogy elvisz valahova. Nem mondta meg, hogy hova, meg akart lepni. Látniuk kellett volna, amikor megérkeztünk az edzõközpontba, úgy örültem, mint egy kisgyermek a cukorkának. Nem lehet leírni szavakkal, amit akkor éreztem. Egy álmom vált valóra azzal, hogy láthattam a csapatot edzeni. Egy dolog látni a csapatodat meccsen, de egy igazán csodálatos élmény, amikor bejutsz egy edzésre is."

 

 

"Emlékszem, amikor találkoztam Michael Owennel, Edwin van der Sarral és Rio Ferdinanddal. Ezen a napon megtanultam tõlük, hogy nem szabad elszállni. Nem szabad soha elfelejteni, hogy honnan jöttél, hogy honnan indultál. Hálát adok ezekért a csodás pillanatokért, amikor olyan emberekkel találkozhatok, akikre felnézek. Igazi megtiszteltetés volt ez számomra."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!