Ferguson boldog a Villa gyõzelem után

Sir Alex Ferguson sugárzó arccal hagyta el a pályát, miután látta csapatát, hogyan gyõzték le az Aston Villát.


Három kiváló gól - kettõ Rooneytól és egy Vidictõl - kellett ahhoz, hogy Gerrard Houllier Villáját legyõzze a United. Bár a látogatók Darren Bent gólja miatt kis keresûséget érezhetnek, a Vörös Ördögök ritkán vétettek hibát tegnapi teljesítményükben.

"El vagyok ragadtatva!" - kezdte Fergie az MUTV-nek adott gyors interjújában. "Fantasztikus teljesítmény. Néhányszor kifejezetten kiválóan teljesítettünk. Nagyon elégedett vagyok, mindenki jól játszott. A Villa egy nagyon jó csapat és nagyon koncentrálnunk kellett, mikor náluk volt a labda, mert néhányszor nagyon jól tartották azt. Kihagytunk több nagy helyzetet és a kapusuk is védett 2-3 igazán szenzációsat. Úgy vélem, megérdemeltük volna, ha több góllal nyerünk."

 


A United gyõzelméhez Rooney két gólja is kellett, az elsõt már az elsõ percben megszerezte, miután Edwin Van der Sar csodálatosan indította a támadót. A második gólját a félidõ lefújása elõtt szerezte, így Sir Alex örömmel tapasztalhatta, hogy a 10-es számú játékosa végre megtalálta góllövõ cipõjét. Rooney ugyanis március óta nem talált be hazai pályán az ellenfél kapujába.

"Fantasztikus meglátás és kivitelezés volt ez Edwintõl és ahogy Rooney átvette a labdát, zseniális volt. Micsoda találat! Rooney fantasztikus volt ma este. Mindig éhes a játékra, ami nagyon fontos dolog. Soha nem adta fel mindig keményebben hajtott. Nem kritizálhatjuk, mikor így megmutatja erõfeszítéseit."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!