Kölcsönlesen - március 21.

A Manchester United kapusai, Kieran O'Hara és Victor Valdes is emlékezetes hétvégét zártak kölcsöncsapatuknál.


"Kieran O'Hara lehet, hogy még csak 19 éves, és egy ígéretes karriere kezdeti szakaszában jár még csak, de erõs kétségeim vannak azt illetõen, lesz-e sokkal több jobb mérkõzése, mint amit szombaton a Leyton Orient ellen produkált. Ez egy olyan teljesítmény volt, amely meredek emelkedésbe indíthat el egy karriert" - írta Adam Lord, Morecambe helyi lapja, a The Visitor hasábjain.

 

A tinédzserkorú portás a 13. percben szállt be a mérkõzésbe Barry Roche kiállítását követõen, majd azonnal kivédte Jay Simpson büntetõjét, ezt követõen pedig sorozatos bravúrokkal tartotta távol kapujától a londoniak próbálkozásait a 10 emberrel küzdõ csapat egyik legjobbjaként. Sajnos azonban a végéig nem tudta kihúzni, ugyanis 6 perccel a lefújást megelõzõen Ryan Edwards öngólt vétett, amikor Alan Goodall felszabadítási kísérlete megpattant a hátán.

 

 

E közben Victor Valdes belga kupagyõztes lett a Standard Liege együttesével, köszönhetõen a sorozat esélyese, a Club Brugge felett aratott 2-1-es gyõzelemnek. Ivan Santini szerezte meg a döntõ végén a brüsszeli döntõt eldöntõ találatot, amellyel a Standard nem csak a kupát hódította el, de indulási jogot is szerzett az Európa-liga következõ kiírásában is.

 

James Wilson (a Brighton 2-1-es MK Dons elleni gyõzelme alkalmával) és Ashley Fletcher (a Barnsley Fleetwood felett aratott 2-0-s sikerekor) mind hozzájárultak ideiglenes csapatuk feljutási vágyainak életben tartásához.

 

Nick Powell nem lépett pályára pénteken, a Premier League-be való feljutás kapcsán sorsdöntõ jelentõségûnek megbélyegzett találkozón, ahol a Hull City 1-0-s vereséget szenvedett a Middlesbroughtól.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!